- Ville også være med på Grosvold

Thomas Brøndbo skjønner ikke hvorfor NRK forskjellsbehandler MGP-artistene.

I BRORENS FOTSPOR: Thomas Brøndbo (t.h) gjør som D.D.E-storebroren Bjarne, og satser på en artistkarriere. Det er ikke bare-bare når en konkurrerer mot Tone Damli Aaberge og Surferosa... Foto: NRK
I BRORENS FOTSPOR: Thomas Brøndbo (t.h) gjør som D.D.E-storebroren Bjarne, og satser på en artistkarriere. Det er ikke bare-bare når en konkurrerer mot Tone Damli Aaberge og Surferosa... Foto: NRK Vis mer
KONGSVINGER (Seher.no): Da NRK mandag lanserte årets MGP-samlealbum i Skien, tok NRK med seg tre av årets mest kjente deltakere: Surferosa, Alexander Rybak og Tone Damli Aaberge.

Da Grosvold, som går på NRK1, inviterte redaksjonen Surferosa og Tone Damli Aaberge til studio.

Akkurat dét liker ikke MGP-deltaker Thomas Brøndbo, som mener det er urettferdig at artistene som allerede er kjente får enda mer oppmerksomhet.

- Jeg skulle gjerne vært på Grosvold, jeg også. Men noen har bestemt at slik skal det være. Men det får vi ta på kammerset etterpå, sier Brøndbo til Seher.no når vi møter ham før første delfinale i Kongsvinger lørdag.

Brøndbo, som er lillebror til D.D.E-kjendisene Bjarne og Eskild Brøndbo, sier at han allikevel forstår Grosvold-redaksjonen.

Men...

- Jeg skjønner redaksjonen i Grosvold, at de vil ha med seg dem som er kjent. Men de kunne jo tatt med alle!

- Fått litt pepper Brøndbo begynner å bli kjent for å si akkurat det han mener.

Da det ble kjent hvem som skulle opptre i Kongsvinger, langet Thomas ut mot konkurrentene i Surferosa.

- Noen blir lagt merke til for sin klær og stil, andre for sine sangprestasjoner, sa han til Seher.no om Surferosa-frontfigur Mariann Thomassen.

Det angrer Brøndbo litt på...

- Jeg har fått litt pepper for det, ler han overfor Seher.no lørdag.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES MER OM ÅRETS MGP: - Det er ganske dødfødt