The Weeknd og Selena Gomez:

- Ville ofre livet for Selena

The Weeknd skal lette på sløret om ekskjæresten og hennes nyretransplantasjon i ny låt.

VILLE HJELPE: I The Weeknds nye låt, tyder mye på at han gjerne ville donert en nyre til Selena Gomez da hun var syk. Foto: NTB Scanpix
VILLE HJELPE: I The Weeknds nye låt, tyder mye på at han gjerne ville donert en nyre til Selena Gomez da hun var syk. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): I fjor høst kunne Selena Gomez (25) avsløre at hun hadde gjennomgått en nyretransplantasjon, etter at hennes bestevenninne, Francia Raisa, hadde donert sin til den berømte artisten.

Den krevende transplantasjonen gikk ikke udramatisk for seg, og både Selena og venninnen har i ettertid åpnet opp om problemene som oppsto.

Francia har etter nyheten om at hun donerte nyren sin til Selena, blitt hyllet av fansen, men nå tyder mye på at hun imidlertid ikke var den eneste som ønsket å hjelpe 25-åringen.

I sin nye låt, «Call Out My Name», tyder nemlig mye på at Selenas eks, The Weeknd (28), hvis egentlige navn er Abel Tesfaye, også var villig til å risikere sitt eget liv for henne.

Han synger: «Jeg sa jeg ikke følte noe, baby, men jeg løy. Jeg kuttet nesten av en bit av meg selv for deg».

Dette har fått fansen til å spekulere i om 28-åringen mener at han ville donert nyren sin til Selena, ifølge Contact Music.

Saken fortsetter under bildene.

FØLELSER: Selena og The Weeknd var ikke redd for å vise sine følelser da de var et par. Foto: NTB Scanpix
FØLELSER: Selena og The Weeknd var ikke redd for å vise sine følelser da de var et par. Foto: NTB Scanpix Vis mer
KYSS, KLAPP OG KLEM: De to superstjernene klarte ikke å holde hendene fra hverandre i mai i fjor. Foto: NTB Scanpix
KYSS, KLAPP OG KLEM: De to superstjernene klarte ikke å holde hendene fra hverandre i mai i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FORELSKA: Selena og The Weeknd ble stadig tatt på «fersken» da de var et par. Foto: NTB Scanpix
FORELSKA: Selena og The Weeknd ble stadig tatt på «fersken» da de var et par. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Slet psykisk

Å gjennomgå en nyretransplantasjon er ikke et lite inngrep, og etter operasjonen kan det ta lang tid før man er ordentlig tilbake på beina igjen.

​Imidlertid er det ikke nødvendigvis bare fysiske utfordringer som følger når at man er blitt trillet ut fra operasjonsstua etter endt inngrep. Selenas bestevenninne åpnet seg i mars om hvordan de begge ble preget psykisk av opplevelsen.

Det var i et videointervju med magasinet SELF at Francia Raisa, som selv er skuespiller, fortalte om de psykiske etterdønningene av operasjonen.

- Det kommer til å være tøft, mottakeren kommer til å stråle og hun vil komme seg mye raskere enn donoren. For hun får noe hun trenger, mens man selv mister noe man ikke trenger å miste. Det vil være krevende, sa hun om en samtale hun hadde før operasjonen.

Og det viste seg altså at ikke bare hun, som donor, men også Selena, som mottaker, ble preget psykisk i etterkant:

TALE: Selena Gomez fikk applaus for sin rørende tale under American music awards. Video: CNN Vis mer

- Og det var tøft. Både Selena og jeg gikk gjennom en depresjon. Hun fikk noen komplikasjoner, og har større arr enn hva jeg har, og det var ikke forventet, sa Francia til SELF.

I kjølvannet av operasjonen ble det også temmelig dramatisk for Selena Gomez en stund, da hun ifølge People måtte hasteopereres etter nyretransplantasjonen.

Og stjernens bestevenninne fikk også oppleve deler av dramatikken, fortalte hun til SELF:

- Jeg husker at jeg fikk en tekstmelding fra Selena: «Jeg er så redd. Jeg kan dø». Og jeg bare: «Hva?!».

- Og så ringte jeg noen, og det var da hun fikk komplikasjonene, der nyren snudde på seg og ødela en arterie. Så hun måtte legges inn igjen, og de måtte faktisk ta en blodåre fra beinet hennes, så hun har et arr akkurat her (viser på låret, journ.anm.). Og de måtte bygge en slags vegg rundt arterien hennes, masse greier.

JUSTINS EKS I NORGE: Rett etter Justin Biebers siste konsert i Norge, landet ekskjæresten Selena Gomez på Gardermoen. Video: 2400@db.no og Scanpix Vis mer Vis mer

Arr

I et intervju med magasinet Billboard i fjor høst, snakket Selena Gomez selv om hvordan hun opplever arrene etter operasjonene sine.

- Det var veldig vanskelig i begynnelsen. Jeg husker at jeg så på meg selv i speilet, helt naken, og tenkte på de tingene jeg pleide å klage over, mens jeg spurte meg selv: «Hvorfor?», fortalte 25-åringen.

Videre understreket Selena at hun etter en tid oppdaget at hun følte seg komfortabel med de fysiske sporene etter transplantasjonen.

- Når jeg ser på kroppen min nå, ser jeg bare liv. Det er en million ting jeg kan gjøre - jeg kan ta laser, bruke kremer, og alt sånt - men nå synes jeg det er helt greit, sa hun til Billboard.

TO BRUDD: Før The Weeknd ble sammen med Selena, var han i lengre tid kjæreste med supermodell Bella Hadid. Foto: NTB Scanpix
TO BRUDD: Før The Weeknd ble sammen med Selena, var han i lengre tid kjæreste med supermodell Bella Hadid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Brudd

Etter bruddet fra The Weeknd, gjenopptok Selena kontakten med av-og-på-kjæresten Justin Bieber (24), og duoen har skapt et utall overskrifter i kjendispressen.

Men den siste måneden tyder mye på at stjerneparet har valgt å tilbringe tid fra hverandre, og nok en gang tatt en pause.

LES OGSÅ: Kjenner du igjen filmstjernen?