Szhirley:

- Ville ligge med alle som hadde puls

Artisten holdt ikke igjen da hun fikk intime spørsmål.

HELT ÆRLIG: Szhirley hadde ikke sett for seg å være hvor hun er i dag da hun var yngre. Foto: Skjermdump Instagram
HELT ÆRLIG: Szhirley hadde ikke sett for seg å være hvor hun er i dag da hun var yngre. Foto: Skjermdump Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den danske artisten Szhirley (46) gjestet forrige uke DR-podkasten «Fantasier», hvor programleder Elisa Lykke (51) og gjestene snakker om lyster, sexliv og fantasier.

Szhirley har siden 2015 vært gift med musikkprodusent Mads Møller, og sammen har de sønnene Elton (12) og Bille (8).

At hun skulle slå seg til ro, gifte seg og stifte familie var derimot ikke det hun hadde sett for seg da hun var yngre - før hun møtte Møller.

Artisten var fast bestemt på at hun var ferdig med menn. Hun hadde kommet til et punkt i livet hvor hun hadde bestemt seg for at hun ikke ville ha kjæreste eller ektemann på permanent basis.

- Jeg ville ligge med alle som hadde puls. Det var det jeg tenkte på den tida, innrømmer hun i podkasten, ifølge danske Ekstra Bladet.

«Below deck› skaper reaksjoner etter at en av deltakerne ydmykes av en kommentar om penisen hans. Video: Rød Løper / TV 2. Vis mer

Hun forteller videre at hun nå alltid er i et «praktisk modus», hvor husarbeid opptar mye av tiden - og at det derfor ikke er like mye aktivitet når det kommer til det seksuelle. Der er det ektemannen som er best til å ta initiativ, sier hun.

- Han liker at han har en villhest som han aldri kommer til å klare å temme hundre prosent. Han vet at jeg står i «innhegningen» som vi har bygget opp sammen, og at jeg kommer til å stå der, men at jeg også må hoppe over gjerdet i ny og ne, sier 46-åringen, og refererer til at hun også må kunne være seg selv fra tid til annen.

- Han har ikke det samme behovet for å føle seg fri. Jeg kan få en kvelende følelse når jeg leser en bok en søndag kveld. Det skjønner ikke Mads, forklarer Szhirley.

Den 21 år gamle modellen og skuespilleren Damian Hurley har skrevet og regissert sin første film, og det er hans kjente mor, Elizabeth Hurley, som har hovedrollen i den erotiske thrilleren. Video: Rød Løper / MRS Media Vis mer

LES OGSÅ: «Umulig at du er 58 år gammel»

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer