- Ville lekke nakenbilder av datteren

«En moderne familie»-stjernens mor skal være villig til å gå langt for å hindre eldstedatteren i å få omsorgen for sin berømte lillesøster.

SØSTRE: Ariel Winter bor for tiden hos storesøsteren Shanelle og ønsker selv å fortsette med det. Foto: FameFlynet Sweden
SØSTRE: Ariel Winter bor for tiden hos storesøsteren Shanelle og ønsker selv å fortsette med det. Foto: FameFlynet Sweden Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Familiedramaet i Hollywood-stjernen Ariel Winter (14) sitt liv vil ingen ende ta

Etter at «En moderne familie»-skuespillerens mor Chrystal Workman ble beskyldt for å ha mishandlet sin berømte datter fysisk og psykisk, ble Ariels storesøster Shanelle Gray (34) midlertidig oppnevnt som søsterens verge.

Chrystal og Shanelle kjemper nå om omsorgsretten for Ariel, og i et siste desperate forsøk på å vinner datteren tilbake skal Chrystal har forsøkt å lekke nakenbilder av Shanelle til pressen, skriver TMZ.com.

Tidligere denne uken skal hun ha kontaktet Hollywood-publisisten Jonathan Hay og sagt at hun har nakenbilder av datteren som hun i all hemmelighet ønsket å lekke i media.

Hay sier til nettstedet at Chrystal har mast på ham konstant hele uka om bildene, som skal være tatt for seks eller syv år siden, men at han har nektet å gjøre noe fordi han føler hun prøver å sverte datteren - og selv ønsker han å hjelpe Ariel.

Hay skal allerede ha blitt kontaktet av et medlem i skuespillerens juridiske team, men han er på dette tidspunkt usikker om han vil få noen rolle i saken. 

Mandag 10. desember skal saken opp for retten igjen. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Barnevernet: - Hun ble mishandlet 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer