- Ville kanskje ikke overleve natta

Øyvind Fjeldheim holdt på å dø som 15-åring.

<strong>VANSKELIG TID:</strong> Programlederen holdt på å dø som 15-åring. Ungdomstiden var preget av sykehusbesøk. Foto: Anders Myhren/Seher.no
VANSKELIG TID: Programlederen holdt på å dø som 15-åring. Ungdomstiden var preget av sykehusbesøk. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV 2-programleder Øyvind Fjeldheim (41) var nær døden i ungdomstiden. I et intervju med Dagbladet Magasinet forteller han at store deler av ungdomsårene var preget av sykehusbesøk på grunn av en bukhinnebetennelse.

- Foreldrene mine fikk beskjed om at jeg kanskje ikke ville overleve natta på sykehuset da jeg var 15. I de åra hvor jeg liksom skulle bli voksen, var jeg bare så liten. Jeg var en gutt som var usikker, dårlig på skolen og satt med en slags ungdommelig selvtillit som var veldig tynn, mens vennene mine reiste ut og studerte, sier han til avisen.

41-åringen er aktuell med en ny sesong av «Sommertid». Siden i fjor har han gått opp åtte kilo. Grunnen er at han har sluttet å røyke.

- Jeg ser at folk kan irritere seg over meg. Jeg skiller meg ut, med håret mitt og en litt kraftig dialekt, sier Fjeldheim.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Denne mannen er ansatt i TV 2 Sporten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer