Ville ikke vise fram Egypt

Alicia Keys prøvde å gjemme barnet, men han ville det annerledes.

<strong>FAMILIETUR:</strong> Alicia Keys og mannen Swizz Beats med sønnen Egypt på vei ut fra Los Angeles i går.  Foto: Fame Flynet
FAMILIETUR: Alicia Keys og mannen Swizz Beats med sønnen Egypt på vei ut fra Los Angeles i går. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sangerinnen Alicia Keys (31) og hennes ektemann Zwizz Beatz (33) ønsket en sønn velkommen til verden 14. oktober i 2010. Først ville hun holde sønnen hemmelig, men så viste hun den ett år gamle Egypt stolt frem på basketballkamp. Nå er hun ikke like villige til å vise han fram lenger.

Keys ble sett på flyplassen LAX i Los Angeles, sammen med sin mann Swizz Beatz og den nå halvannet år gamle sønnen. Men Alicia sørget for å gjemme ansiktet hans mot sitt bryst.

Sangerinnen som for tiden spiller inn nytt album, var heller ikke så interessert i å bli fotografert selv. Derfor trakk hun ned den kamuflasjegrønne capsen akkurat langt nok ned ansiktet til at hun kunne se.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Giftet seg ved vannkanten  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer