- Ville ikke vært med på «Jakten» igjen

Flørtingen foran kamera er vanskelig for «Jakten»-bonde Anna-Liisa Evensen.

HVEM MÅ UT?: En av frierne må reise hjem i mandagens program. Fra høyre er Tobias Engels, Jøran K. Dahl, og Frank Sigvaldsen. Foto: TV 2
HVEM MÅ UT?: En av frierne må reise hjem i mandagens program. Fra høyre er Tobias Engels, Jøran K. Dahl, og Frank Sigvaldsen. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I mandagens «Jakten på kjærligheten» er det bonde Anna-Liisa Evensen som står foran et tøft valg, når tre friere skal bli til to.

Det er Tobias Engels, Jøran K. Dahl, og Frank Sigvaldsen som kjemper om å unngå hjemsendelse av Evensen.

- Situasjonen rundt valget er veldig stressende. Det blir mange tanker og jeg føler jeg er nødt til å si nok til alle. I tillegg er det veldig viktig for meg å begrunne valget mitt. Men det er klart at det er vanskelig, og mange spenninger i rommet når det er valg, sier Evensen til Seoghør.no.

FÅ MED DEG SEOGHØR.NO WEEKEND TV HER

Flørtingen foran kamera er en uvant situasjon for «Jakten»-bonden, som synes det hele er utfordrende.

- Jeg har hele tiden hatt et beskyttende skall rundt meg, men jeg føler jeg har vokst og utviklet meg ettersom tiden har gått i «Jakten på kjærligheten». Men jeg ville ikke ha gjort dette igjen, sier hun.

Hvem Anna-Liisa sender hjem ser du i «Jakten på kjærligheten», mandag klokken 20.00 på TV 2. Se vår store TV-guide her!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er kjipt å avvise noen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer