Ville ikke være tynn lenger

Christine Koht synes hun ble for selvsentrert av å slanke seg.

PÅ DET TYNNESTE: Slik så Koht ut under Oslo Fashion Week i februar 2011. Foto: Stella Pictures
PÅ DET TYNNESTE: Slik så Koht ut under Oslo Fashion Week i februar 2011. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Christine Koht (45) gikk ned hele 30 kilo gjennom et blodslit av en slankekur. Men da hun var «ferdig» med å gå ned i vekt, likte ikke kjæresten, Pernille Rygh (49), henne lenger.

- Det er jo veldig flott at man trimmer og alt det der, men i tillegg til å bli tynn, ble du litt overlegen og uempatisk. Du var ikke noe særlig sjarmerende. Du var ikke den kjæresten jeg kjente, sa Rygh da hun gjestet TV 2s «Sommertid» tidligere i år.

Koht innrømmer at hun ble mer selvsentrert gjennom slankingen.

- Hun syntes ikke jeg var noe raus lenger. Jeg er jo veldig raus, men det er et eller annet som skjer. Man blir selvsentrert, sa Koht i TV-programmet.

Det endte med at Koht bestemte seg for å gå opp i vekt igjen.

- Så jeg bestemte meg i fjor sommer: Nå skal jeg legge på meg. Det var ikke meg å være så tynn. Det som er gøy når jeg møter andre mennesker i dag, er at de sier «nå er du deg selv igjen».
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Det er som å møte Gud

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer