«90 Day Fiancè»:

Ville ikke være sammen med en kortvokst

Kjærligheten var ikke nok for Caleb.

SLUTT: Caleb og Alina endte ikke opp som et par. Foto: TLC / Skjermdump
SLUTT: Caleb og Alina endte ikke opp som et par. Foto: TLC / Skjermdump Vis mer
Publisert

I spin-off serien «90 Day Fiancè: Before the 90 Days» får vi være flue på veggen når amerikaneren Caleb Greenwood (28) og russeren Alina Kozhevinikova (27) møtes for første gang etter 13 år som internettflørter.

De to koblet seg først sammen da de var 15 år gamle på sosiale medier, men mistet etter hvert kontakten. Utrolig nok matchet de igjen på en datingapp, og følelsene kom raskt tilbake.

I det amerikanske realityprogrammet får vi følge paret på deres reise til Tyrkia hvor de en gang for alle skal finne ut om de fungerer som et par.

Entertainment Tonight er blant mediene som omtaler saken.

HÅVER INN: Amerikanske Stephanie Matto, kjent fra reality-programmet «90 Day Fiancé» får reaksjoner for å selge sin egen fis på glass. Video: Kine Falch Vis mer

- Mye mindre enn jeg trodde

Det er imidlertid ikke alt som har gått knirkefritt for paret. Alina er kortvokst og må fraktes i rullestol store deler av tiden, noe som viste seg å være litt mer krevende enn Caleb hadde sett for seg, skriver Entertainment Tonight.

Han ble også svært overrasket over hvor liten Alina faktisk er, ettersom han tidligere kun har sett henne fra livet og opp.

- Du ser veldig bra ut, men du er mye mindre enn jeg trodde, sier han til Alina på flyplassen.

Likevel fant paret tonen og følelsene ble forsterket gjennom reisen. Men da turen nærmet seg slutten ville Alina ha noen svar - noe som endret alt.

Ville ha svar

Dagen etter at paret hadde sex for første gang ønsket Alina å vite hvor forholdet deres sto.

Men Alina fikk imidlertid ikke det svaret hun håpet på. Caleb sa han trengte mer tid, noe hun ikke lenger ville akseptere.

Med bare to dager igjen sammen i Tyrkia, kunne Caleb fortsatt ikke gi Alina forpliktelsen om at han var kjæresten hennes. Dagene gikk og på turens aller siste kveld kom innrømmelsen.

VILT TV-PAR: I realityserien «90 days fiancé» møter vi blant andre Jorge og Anfisa. Kine og Jonas lar seg provosere. Video: Dplay / Rød Løper Vis mer

Caleb ble brutalt ærlig med Alina, og fortalte henne at han ikke ser for seg at han kan date en kortvokst resten av livet på grunn av utfordringene det ville medføre.

- Jeg fortalte alle at det ikke ville være så farlig at vi var forskjellige, men realiteten er at det har vært utfordrende der for meg. Jeg er en ungkar, jeg er veldig uavhengig. Jeg er vant til å bare tenke på meg selv. Så det skremmer meg litt å forestille meg å leve sammen med deg på lang sikt.

- Jeg forstår ikke. Når du elsker noen, burde det ikke være så vanskelig å hjelpe eller noe. Det blir bare en del av hverdagen din, eller hva? Svarte Alina.

Men for Caleb handlet det om mer enn det. Han var ikke sikker på om han ønsket seg et liv som innebar å hjelpe noen så mye.

Alina reiste hjem skuffet og knust. Ikke bare hadde hun mistet en potensiell kjæreste, men et 13 år langt vennskap.

Status

Den seneste tiden har det blitt spekulert i hva status mellom de to er per nå, flere utenlandske nettsider har rapportert om at de ikke lenger er venner.

Det skal ha blitt oppdaget at de ved flere anledninger har sluttet å følge hverandre i sosiale medier, men at de så har begynt å følge hverandre igjen.

Det er med andre ord ikke kjent hva slags forhold de har i dag.

LES OGSÅ: «90 Day Fiancé»: Slik gikk det med parene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer