Ville ikke ta farvel med sin døende far

- Jeg var ung, sint og bar mye nag til ham, sier Yosef Wolde-Mariam.

SEOGHØR.NO: Madcon-stjernen Yosef Wolde-Mariam (34), som snart blir pappa for annen gang, hadde et svært anstrengt forhold til sin egen far.

Men i lørdagens episode av «Madcons gale verden» velger han å ta en tatovering som symboliserer at han har tilgitt faren sin. Artisten mistet sin far i 2006 etter lang tids sykeleie, og selv om faren lå på sykehuset lam, undervektig og uten å kunne snakke, hadde ikke Yosef lyst til å besøke ham på dødsleiet.

I ukens Se og Hør Weekend snakker 34-åringen ut om kampen for å tilgi faren etter at han døde. 

– Jeg fikk en telefon der legene sa at hvis det var noe jeg ønsket å si til pappa, var det på tide nå. Men så var jeg ung, sint og bar mye nag til ham. Så jeg sa nei.

- Men så forklarte kjæresten min meg på en veldig fin måte at det verste som kunne skje hvis jeg
gikk dit, var at jeg i etterkant kunne forstå at det var verdt det, sier Yosef til Se og Hør.

Dermed sa Yosef til slutt ja. Det var siste gang han så pappaen sin.

Etter farens død reiste rap-stjernen til sitt hjemland Eritrea for å ta et «oppgjør» med faren. Der holdt Yosef en monolog, en slags siste samtale med sin far, på graven hans.
 
Opplevelsen ble en korsvei for den tidligere «The Voice»-mentoren, der han valgte å tilgi faren og gå videre i livet, forteller Yosef til Se og Hør.

Den sympatiske sangeren har fra før av sønnen Noah (3) med kona Ammina Badjie (27). Nå gleder de seg til å bli foreldre igjen.

I ukens Se og Hør Weekend, som er i salg nå, kan du lese hele det åpenhjertige intervjuet med Madcon-stjernen.

«Madcons gale verden» sendes på TV 2 lørdag klokken 22.15. Få full oversikt over dine favorittprogrammer i Seoghør.nos TV-guide her!

LES OGSÅ: Slik skjuler Fergie babymagen