John Carew:

Ville ikke svare på spørsmål

Unngikk pressen.

VIL IKKE SNAKKE: John Carew var ikke interessert i å prate med pressen på premieren til The Offer. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer
Publisert

FROGNER (Se og Hør): Mandag kveld hadde en rekke av landets kjendiser tatt turen til Gimle kino i Oslo, i forbindelse med premiere på den nye «Gudfaren»-serien «The Offer».

Blant de var John Carew.

Han dukket altså opp på rød løper, men unngikk å snakke med pressen.

Se og Hør får bekreftet av pressekontakt på stedet at Carew ikke vil snakke med den oppmøtte pressen. Ifølge Se og Hørs reporter på stedet takket han også pent nei da han ble spurt om å svare på spørsmål.

Han stoppet for øvrig for å bli tatt bilder av foran presseveggen.

KOMMENTERER BRUDDET: Kjendismanager David Eriksen kommenterer bruddet mellom ham og Hedvig Glestad. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

Tiltalt

Det var forrige uke nyheten om at Carew er tiltalt for grovt skattesvik kom.

Økokrim skrev den gang i en pressemelding at Carew, som ikke er navngitt, er tiltalt for grov uaktsomt skattesvik for åra 2014-2016 og forsettlig grovt skattesvik for åra 2017-2019.

Økokrim skrev også at Carew har unnlatt å oppgi inntekt på totalt 12,8 millioner kroner og formue på totalt 308 millioner kroner. De mener den tidligere fotballspilleren har unndratt skatt på totalt 5,4 millioner kroner.

Det står også at det vil bli nedlagt påstand om bot i tillegg til fengselsstraff. Saken er foreløpig ikke berammet i retten.

Carew erkjenner delvis straffskyld. Han erkjenner straffskyld for grov uaktsom overtredelse for åra 2014-2016, men ikke for overtredelse for de siste åra - fra 2017-2019.

KRYKKER: Morten Botten var på rød løper med krykker. Video: Luna Lea. Reporter: Henriette Eilertsen. Vis mer

- Min klient har fått uriktige skatteråd, noe som har ført til at han feilaktig har trodd at han var skattemessig bosatt i UK. Han har også hele veien vært tydelig på at han ønsker å gjøre opp for seg, sier advokat Berit Reiss-Andersen, som bistår Carew i saken, i pressemeldingen.

LES OGSÅ: David Eriksen viste seg etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer