- Ville ikke stirre forførerisk inn i kamera

Jenny Skavlan snakker ut om Alfa-bildene.

SNAKKET UT: Jenny Skavlan snakket ut om Alfa-bildene da hun møtte pressen i anledning Costumes femårsjumileum på fredag. Foto: Stella pictures
SNAKKET UT: Jenny Skavlan snakket ut om Alfa-bildene da hun møtte pressen i anledning Costumes femårsjumileum på fredag. Foto: Stella pictures Vis mer
SEHER.NO: Jenny Skavlan vakte oppsikt da hun nylig stilte opp lettkledd over 28 sider i magasinet Alfa. Det angrer hun ikke på i det hele tatt.

- Jeg har kun fått positiv respons på Alfa-bildene, det har bare vært masse gøy, sier hun til Seher.no.
 
- Alfa-bildene er jo ganske preget av humor, det er langt fra bare vanlige «digg dame»-bilder. Var dette en forutsetning for at du ville stille opp?
 
- Ja, absolutt! Jeg ville legge litt flere lag i bildene, ikke bare stirre forførerisk inn i kamera. Jeg ville plante litt humor i det hele, det er mye mer min personlighet.
 
Skavlan sier til Seher.no at hun fikk bestemme en hel del i forkant av fotograferingen.
 
- Vi satt et halvt år i forveien og planla, så jeg hadde mye å si selv, ja.

Bloggeren Linnea Myhre uttalte nylig i et intervju med bladet Mann at hun trolig hadde vært forelsket i Skavlan, dersom hun var gutt.
 
- Jøss, det er jo drithyggelig. Hadde jeg også vært mann så kunne vi vært et fint homsepar der jeg var sånn «gladhomse» som digget Melodi Grand Prix, og hun var sånn sur MGP-hater. Om det ville vært gjensidig? Hun er jo litt sur, men veldig kul, sier Skavlan lattermildt.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Halvt års hardkjør for å kaste klærne