VALGTE VEKK MEDIA: - Det er liksom ikke så mye opp til meg, det er mer opp til Jon. Og han har på en måte valgt å holde seg langt unna den medieverdenen. Han er min rake motpol, sier Dorthe Skappel, som hadde med seg datteren Marthe på TV 2s høstlan Foto: Anders Myhren/Seher.no
VALGTE VEKK MEDIA: - Det er liksom ikke så mye opp til meg, det er mer opp til Jon. Og han har på en måte valgt å holde seg langt unna den medieverdenen. Han er min rake motpol, sier Dorthe Skappel, som hadde med seg datteren Marthe på TV 2s høstlan Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Ville ikke stilt på TV med mannen

- Han er min rake motpol tror jeg, sier Dorthe Skappel.

Se videointervjuet med Dorthe Skappel og datteren Marthe nederst i saken!

BERGEN/OSLO (SEHER.NO): I forrige uke gikk TV 2s årlige høstlansering av stabelen i Bergen, der pressen fikk møte de aller fleste av kanalens største profiler. En av dem var Dorthe Skappel (47), som stilte sammen med datteren Marthe (20) i forbindelse med deres noe skremmende deltagelse i «Zebra Grand Prix».

Men det er ikke bare «Zebra Grand Prix» som gjelder for Dorthe denne høsten. Nok en gang skal hun nemlig lede «God kveld, Norge», til stor glede for mange av programmets lojale tilhengere. 

Den flotte 47-åringen leder altså et program om det som rører seg i norske kjendisers privatliv. Selv er Skappel en av Norges mest profilerte TV-ansikter, men ville hun ha stilt opp i sitt eget program sammen med mannen hvis hun fikk muligheten?

- Nei, sier Dorthe Skappel, som drar veldig på nei'et hun gir.

Årsaken er - ifølge henne selv - såre enkel: Ektemannen Jon Skappel.

- Det er liksom ikke så mye opp til meg, det er mer opp til Jon. Og han har på en måte valgt å holde seg langt unna den medieverdenen. Han er min rake motpol tror jeg, forteller Dorthe når Seher.no møter henne og datteren Marthe under høstlanseringen.
 
Tidligere denne uka skrev Seher.no at «God kveld, Norge»-programlederen gjerne lar en av døtrene, Marthe eller Maria (24), overta for henne den dagen hun er ferdig på TV-skjermen. Det samme kan nok ikke sies om mannen, som ikke har alt for mye til overs for den store oppmerksomheten mediene kan gi.

- Han vil helst holde seg unna alt som heter presse og alt som heter lanseringer. Han har vært med et par ganger, men da går han alltid ti skritt bak, smiler Skappel, som får medhold av sin 27 år yngre datter.

- Han klarer alltid å lure seg inn uten at noen ser ham, humrer hun.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no 

Bli fan av Seher.no på Facebook her!
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg fikk en kjempereaksjon

Se videointervjuet med Dorthe Skappel og datteren Marthe her:[obj:media:8827]