<strong>BLIKKFLØRTET:</strong> - Jeg kan si så mye som at jeg og Synne fikk veldig god kontakt. Den første uka var en uke med små blikk til hverandre, sier Morten Emil Bergan til Seher.no. Foto: TV 2
BLIKKFLØRTET: - Jeg kan si så mye som at jeg og Synne fikk veldig god kontakt. Den første uka var en uke med små blikk til hverandre, sier Morten Emil Bergan til Seher.no. Foto: TV 2 Vis mer

- Ville ikke snakke privat foran kamera

Kjekkasen lot seg bergta av sin vakre «Farmen»-konkurrent.

Publisert
Sist oppdatert
Se bilder av årets  «Farmen»-deltagere nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag går startskuddet for den syvende utgaven av reality-serien «Farmen» på TV 2. Og allerede i den første episoden begynner flere deltagere å spekulere i om det har oppstått en romanse mellom de to deltagerne Morten Emil Bergan (21) og Synne Bolstad (22).

Lange, flørtene blikk kan nemlig si mer enn tusen ord...

Om det faktisk blir romantikk mellom de to, eller om flørtingen brått avsluttes, gjenstår å se. Men til Seher.no forteller Emil at han mildt sagt hadde det godt på gården i Telemark.

- Jeg har aldri vært så lykkelig og kommer aldri til å bli så lykkelig igjen tror jeg. Jeg kan ufattelig lite om gårdsdrift, men hadde det veldig bra. Om det bygger seg opp romantikk, det får man vente å se, forteller Emil, som likevel letter litt på sløret.

- Jeg kan si så mye som at jeg og Synne fikk veldig god kontakt. Den første uka var en uke med små blikk til hverandre, men hvordan det går får seerne som sagt se etter hvert.
 
- Ble du forelsket, Emil?

- Jeg ble betatt av Synne allerede den første uka, men jeg vil ikke si at jeg ble forelsket. Men det er klart, hele stemningen på gården bygger for romantikk. Det var en jente jeg kom godt overens med.

Men til tross for de gryende følelsene var ikke de to spesielt lysten på å snakke så mye «personlig» mens produksjonen var til stede.

- Vi ville ikke snakke om private ting foran kamera. Men så har det seg jo slik at mens man snakker kommer plutselig kameraene farende, smiler han.

I fjor var det Leif Birger Mækinen som gikk til topps i det populære reality-programmet. Denne gangen skal altså 14 nye deltagere kjempe om å oppnå nøyaktig det samme som Leif Birger den gang klarte.

Allerede den første uka vil det bli - i tillegg til romantikk og vennskap - drama og krangler på «Farmen»-gården, der TV-seerne også vil få stifte nærmere bekjentskap med ekteparet Ståle og Siv Annie Bjørnvåg.

Sesongpremieren av «Farmen» ser du på TV 2 mandag klokka 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: TV-ekteparet møtes bare i helgene!  

Se bilder av årets  «Farmen»-deltagere her:Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer