- Ville ikke sagt umiddelbart nei til Abba-gjenforening

Agnetha Fältskog er ikke helt fremmed for en gjenforening av supergruppen.

GJENFORENING?: En Abba-gjenforening er ikke lenger noen umulighet. Det avslører Agnetha Fältskog (nr 2 fra høyre) i et intervju med det tyske magasine Die Zeit Magazine.  Foto: AP/Scanpix
GJENFORENING?: En Abba-gjenforening er ikke lenger noen umulighet. Det avslører Agnetha Fältskog (nr 2 fra høyre) i et intervju med det tyske magasine Die Zeit Magazine. Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: En Abba-gjenforening er ikke lenger noen umulighet. Det avslører Agnetha Fältskog (63) i et intervju med det tyske magasine Die Zeit Magazine.

I intervjuet forteller Fältskog om hvordan hun i dag ser på de suksessrike årene på 70 og 80-tallet.

- Når jeg ser tilbake så føles det ut som om det var noen andre som levde det livet for en, det var så stort. Desto større suksessen ble, jo større ble trykket og forventningene vokset etter hver eneste fremgang.

- Det var mange negative skriverier. At vi ikke var venner lenger. Så klart hadde vi våre krangler om saker og ting, men slik skjer når man tilbringer så mye tid med hverandre.

Til Die Zeit Magazine forklarer Agnetha også at en gjenforening av Abba ikke er noen umulighet i fremtiden.

- Kanskje en konsert for en slags veldedighetsorganisasjon. Jeg ville i hvertfall ikke ha sagt nei med en gang om spørsmålet skulle dukke opp.

En hel del spekulasjoner har oppstått, ifølge Die Zeit Magazine, om en gjenforening i sammenheng med åpningen av Abba Museum på Djurgården i Stockholm den 7.mai.

Agnethas eksmann, musikeren og låtskriveren Björn Ulvaeus deltar i det daglige arbeidet med museet.

- Det nye museet gir et helhetlig bilde av bandet, musikken og den suksessen vi opplevde på 70 og 80-tallet, noe vi ikke har kunnet vise tidligere. Det blir som en opplevelsesbasert musikkdokumentar som tar med folk bak scenen såvel som på og foran den, har Ulvaeus tidligere uttalt ifølge Expressen.se.

LES OGSÅ:    - Det er ikke vanskelig lenger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer