- Ville ikke plage oss med at hun var i ferd med å dø

Solveig Kloppen snakker ut om marerittet.

NÆR VED Å MISTE MOREN: Solveig Kloppen visste ikke om moren ville overleve sommeren 2003. Det var en vanskelig tid for programlederen. Foto: Stella Pictures
NÆR VED Å MISTE MOREN: Solveig Kloppen visste ikke om moren ville overleve sommeren 2003. Det var en vanskelig tid for programlederen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I 2003 opplevde «Norske talenter»-programleder Solveig Kloppen (41) marerittet da moren Bjørg var døden nær.

Hun hadde fått en rift på leggen, og såret ble infisert av kjøttetende bakterier. Til Dagbladets magasin Inne & Ute forteller Kloppen at en nabo fant moren døende rett innenfor døren.

- Mamma ba legene om ikke å ringe oss døtrene fordi vi ville bli så redde. Det er typisk moren min. Hun ville liksom ikke plage oss med at hun var i ferd med å dø, sier Kloppen til magasinet.

Moren måtte amputere beinet, og sommeren ble en påkjenning for Kloppen, som ikke visste om moren ville overleve.

- Da kjente jeg på det igjen, at du blir aldri helt voksen når det kommer til foreldre. Jeg var 32 år, men jeg var ikke klar for å miste moren min. Det handlet også om at jeg ikke hadde familie selv. Jeg har jo søsteren min, men hun har familie, så jeg følte meg... Alene. Og redd.


Heldigvis gikk det bra til slutt, og moren overlevde. Kloppen sier hun har taklet alt sammen veldig bra.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Vi sov ikke på ti måneder

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer