Ville ikke møte den svenske fansen

Superstjerne Britney Spears stengte seg inne på hotellrommet.

UT PÅ TUR: Britney og kjæresten Jason Trawick tok med popstjernens sønner Jayden og Sean Preston på tur rundt da de nylig var i Paris.
UT PÅ TUR: Britney og kjæresten Jason Trawick tok med popstjernens sønner Jayden og Sean Preston på tur rundt da de nylig var i Paris. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I disse dager farter popstjerne Britney Spears (30) Europa rundt på sin «Femme Fatale»-turnering. I helgen opptrådte hun i Stockholm, men for den håpefulle fansen som hadde ønsket et glimt av superstjernen var det bare å gi opp - for i følge Aftonbladet.se isolerte hun seg inne på hotellrommet sitt på ærverdige «Grand Hôtel».

Under gårsdagens konsert som hun holdt i anerkjente «Globen» fikk de ni gjenværende svenske «Idol»-deltakerne lov til å stå på scenen i noen minutter med verdensstjernen, men skuffelsen var stor blant de håpefulle deltakerne, som ikke fikk møte henne backstage:

-Vi sang ingenting og vi hadde ingen mikrofoner. Vi sto mest å hoppet og danset. Det er klart man vil treffe henne, klemme henne og ta et bilde med henne, men som jeg har forstått er det veldig få som har fått mulighet til det, sier Idol-deltaker Amanda Persson (16).

Som kjent er den amerikanske sangerinnen glad i «fast food», og den eneste som skal ha blitt sluppet inn bakveien var, i følge Aftonbladet, et pizzabud som kom med en stor leveranse...
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg føler meg så tykk i dag

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer