FØLELSER: Silje innrømmet i tirsdagens episode at hun har fått følelser for frier Andreas Gran.  Foto: TV 2
FØLELSER: Silje innrømmet i tirsdagens episode at hun har fått følelser for frier Andreas Gran. Foto: TV 2Vis mer

- Ville ikke leke med noens følelser

TV-bonde Silje Stensland sendte frier Ole Jørgen hjem "før tiden".

SEHER.NO: I tirsdagens episode av "Jakten på kjærligheten" på TV 2 ble seerne vitne til at tv-bonde Silje Stensland sendte frier Ole Jørgen Jensen fra Asker hjem "før tiden".

Det var opprinnelig ingen av frierne som skulle forlate gårdene i ukens program, men etter en lang og åpenhjertig prat med sin andre frier, Andreas Gran, ble det klart at Silje og Andreas hadde fått varme følelser for hverandre.

- Ville ikke gi feil inntrykk
Dermed synes ungjenta at det var "på tide" å sende Ole Jørgen hjem.

"Jeg har kommet frem til at jeg ikke har de rette følelsene for deg. Poenget er jeg er utrolig lik deg på mange måter, og jeg tror ikke det fungerer med to av samme sort", forklarer Silje overfor Asker-gutten i programmet.

Ifølge tv-bonden var hun hele tiden svært klar på at hun ikke ville leke med noens følelser. Og da hun oppdaget at det var Andreas hun hadde falt for, synes hun det var på tide å ta en prat med Ole Jørgen.

- Jeg har hele tiden gjennom programmet vært opptatt av å ikke skulle leke med folks følelser, dette av respekt til gutta. Jeg var også klar på at jeg ikke skulle gi noen inntrykk av at jeg var forelsket hvis jeg ikke var det, sier hun til Seher.no, og legger til:

- Ole Jørgen sa at han hadde begynt å få litt følelser, og dermed synes jeg det var på tide egentlig. Jeg ville ikke at han skulle utvikle enda sterker følelser for meg, for da hadde han bare blitt lei seg, men jeg hadde gått og tenkt på det lenge og kvidde meg egentlig veldig for den dagen. Men jeg måtte bare gjøre det, så det var hovedgrunnen.

Mer alene-tid
Og Silje innrømmer at det var litt deilig å få tilbringe den siste tiden alene med Andreas.

- Jeg og Andreas hadde en veldig fin samtale før jeg pratet med Ole Jørgen, og jeg hadde lyst til å tilbringe mer tid alene sammen med han. Han har jo også holdt tilbake av lojalitet overfor Ole Jørgen, de var blitt så gode venner. Men det var godt å få det hele ut av verden, ikke spesielt kjekt, men godt, sier hun.

Men til tross for at han var en av to "frierfinalister", tror Silje Ole Jørgen tok hjemsendelsen med fatning.

Og tv-bonden håper inderlig at han treffer en annen søt jente.

Mer "Jakten"-kjærlighet
- Han tok det veldig fint, men han er jo en gladgutt. Han bruker morsomheter for å distansere seg, men jeg håper at denne serien kan få vist noen hvilken super gutt han er. Flere har visst truffet noen etter å ha vært med, og det er jo kjempekjekt. Alle gutta er så supre, men jeg fikk jo følelser for Andreas, sier hun.

Etter tirsdagens sending nærmer det seg nå det endelige valget for de andre "Jakten"-bøndene, og neste uke skal altså Ola J. Sylte og Guro Huseby endelig spørre en av de to gjenværende frierne om han eller hun vil være med på en romantisk ferietur.

Både Silje Stensland og Ragnhild Strømmen har allerede valgt ut sine friere.

"Jakten på kjærligheten" sendes på TV 2 tirsdager kl. 20.00.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Pakket kofferten før valget!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.