Ryan Gosling:

- Ville ikke late som lenger

Filmstjernen letter på sløret om familielivet.

SJELDEN: Eva Mendes og Ryan Gosling avbildes svært sjelden sammen. Her under premieren av «The Place Beyond the Pines» i 2013. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/NTB
SJELDEN: Eva Mendes og Ryan Gosling avbildes svært sjelden sammen. Her under premieren av «The Place Beyond the Pines» i 2013. Foto: Dave Allocca/Starpix/REX/NTB Vis mer
Publisert

Hollywood-kjekkas Ryan Gosling (42) har vært å se i en rekke store filmer, deriblant «The Notebook», «La La Land» og «Crazy, Stupid, Love».

Nå telles det også ned dager til neste storfilm, nemlig «Barbie» - som har premiere denne sommeren.

Nå har den kanadiske skuespilleren stilt opp i et stort intervju, og pryder samtidig forsiden, i sommerutgaven av magasinet GQ, trolig i forbindelse med presseturneen for filmen.

Der letter han blant annet på sløret om familielivet og røper hvorfor han «trakk seg tilbake» fra rampelysets glans.

- Tenkte ikke på barn

Det var i 2011 det begynte å florere romanserykter rundt Gosling og skuespiller Eva Mendes (49). Duoen hadde vært venner i mange år, før vennskap ble til kjærlighet.

Tolv år senere er de fortsatt kjærester, og sammen har de døtrene Esmeralda (8) og Amada (7). Å bli far var imidlertid ikke noe Gosling trodde han skulle bli.

- Jeg tenkte ikke på barn før jeg møtte henne, men etter at jeg møtte Eva, skjønte jeg at jeg ikke ville ha barn uten henne, forteller han til magasinet.

Øyeblikket som endret «alt» oppsto under en innspilling av en film de begge spilte i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer