Mary-Kate og Ashley Olsen:

- Ville ikke la folk vite at vi sto bak

Tvillingsøstrene i sjelden intervju.

MOTE: Ashley Olsen (t.v.) og Mary-Kate Olsen (t.h.) gjør det stort innenfor motebransjen. Foto: Dimitrios Kambouris/ Getty Images/ AFP/ NTB
MOTE: Ashley Olsen (t.v.) og Mary-Kate Olsen (t.h.) gjør det stort innenfor motebransjen. Foto: Dimitrios Kambouris/ Getty Images/ AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tvillingene Ashley og Mary-Kate Olsen (35) har i flere tiår vært godt kjent. Nesten rett ut av morens mage gjorde de suksess i tv-serien «Full House», på norsk kjent som «Under samme tak». Der byttet de på å figurere i rollen som Michelle Tanner.

I løpet av årene var de å se i en rekke filmer, både sammen og hver for seg. Etter hvert som søstrene ble eldre, skulle det derimot vise seg at mote var deres kall - og i 2006 grunnla de The Row, et luksusmerke som både har fått ros og kritikk opp gjennom årene.

Til tross for stjernestatusen har søstrene likevel holdt en lav profil. I et nytt og sjelden intervju med magasinet i-D, åpner de seg om motesuksessen - og grunnen til at de nærmest fremstår som anonyme til tider. Intervjuet er gjengitt av People.

MOTE: Endelig kunne motefiffen møtes til fest, men hva har de med seg i veska? Og, ikke minst, hvilke trender angrer de på? Reporter: Kine Falch. Video: Thea Hope/ Rød Løper Vis mer

Setter selskapet først

Ashley og Mary-Kate har de siste årene vunnet en rekke priser for sitt arbeid med The Row. Søstrene legger imidlertid ikke skjul på at fokuset har ligget på å bygge merket i seg selv, fremfor å promotere egne navn.

Til i-D forteller Ashley at planen var å holde navnene deres helt vekk fra luksusmerket.

- Vi ønsker ikke å stå i front av det hele. Vi ville ikke engang la folk vite at det var vi som sto bak. Det dreiet seg først og fremst om produktet, sier hun til magasinet, ifølge People.

Søstrene skal ha ønsket å være så anonym som mulig, faktisk så anonyme at de så etter andre til å promotere merket, slik at de selv slapp å stå i front.

At Mary-Kate og Ashley trives best bak kulissene, er derimot ikke noe nytt. Selv mener Mary-Kate at dette henger igjen fra oppveksten.

- Vi ble oppdratt til å være diskré mennesker, sier hun til magasinet.

UØNSKET: Supermodellen Gigi Hadid måtte ta grep da en uventet gjest tok seg opp på catwalken under moteuka i Paris. Video: Rød Løper/AP DV Vis mer

- Ikke vår greie

Søstrene har også tidligere kommentert årsaken til at de i dag lever et liv utenfor blitsregnet i Hollywood. Det gjorde de i et intervju med Wall Street Journal Magazine i 2018.

Da antydet de sterkt at årsaken har en sammenheng med oppveksten og tilværelsen som barnestjerner.

BARNESTJERNER: Mary-Kate og Ashley ble først kjent i tv-programmet «Full House». Her avbildet i 1989. Foto: Lorimar/ Warner Bros/ Kobal/ REX/ NTB
BARNESTJERNER: Mary-Kate og Ashley ble først kjent i tv-programmet «Full House». Her avbildet i 1989. Foto: Lorimar/ Warner Bros/ Kobal/ REX/ NTB Vis mer

- Jeg vet ikke om det kanskje kan være måten vi vokste opp på. Vi liker bare ikke å snakke om oss selv eller det vi driver med … Det er liksom ikke vår greie.

Men, til tross for at tvillingsøstrene sjelden selv oppsøker rampelyset og det offentlige rom, er det ingen tvil om at interessen for privatlivet deres er stor. Senest i fjor sørget Mary-Kate for overskrifter i pressen, da det ble kjent at hun hadde tatt ut skilsmisse etter fem års ekteskap.

Dater på nytt

Det var i 2015 Mary-Kate giftet seg med den 17 år eldre finansmannen Olivier Sarkozy (51). I fjor skal imidlertid lykken ha brast, og i januar ble skilsmissen ferdigstilt.

Det skal ha vært Mary-Kates fokus på karriere og jobb som førte til konflikt i ekteskapet. Dokumenter flere amerikanske medier hadde tilgang på viste at Sarkozy angivelig ville ha ekskona ut av deres felles leilighet i New York.

Han ga henne også en kort frist på å flytte ut, noe Olsen sa at hun ikke ville klare å overholde.

Nå kan det imidlertid se ut til at lykken smiler på nytt for den tidligere barnestjernen. Hun har i hvert fall begynt å date igjen. I mars ble hun nemlig observert ute på vift i New York, den gang med medie-gründeren John Cooper, ifølge Daily Mail.

Ashley Olsen har på sin side datet kjæresten Louis Eisner (32) i flere år. I 2019 ble det hardt spekulert på om paret hadde forlovet seg, men det ble aldri bekreftet.

LES OGSÅ: Røpet gladnyhet fra scenen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer