«Tropp 1»:

- Ville ikke hjem

Nok en deltaker må reise hjem fra Setnesmoen leir.

TROPP 1: Dette er deltakerne i «Kompani Laurtizen: Tropp 1». Onsdag kveld reiser den andre deltakeren hjem. Foto: Matti Bernitz/TV 2
TROPP 1: Dette er deltakerne i «Kompani Laurtizen: Tropp 1». Onsdag kveld reiser den andre deltakeren hjem. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer
Publisert

I flere uker har deltakerne i «Kompani Laurtizen: Tropp 1» fått brynet seg på et knallhardt fysisk opplegg og strengt militært regime. Forrige torsdag fikk seerne være med da Iris Lian (27) valgte å trekke seg og reise hjem fra Setnesmoen leir.

Torsdag blir vi nok en gang vitne til at en av kompaniaspirantene forlater resten av gjengen. Denne gangen er det nummer to, Umaguruparan.

I episoden kommer det frem at Magishan Umaguruparan (21) sliter med en skade i ryggen, som virker å ha blitt forverret etter en av øvelsene. Det gjør at han etter en prat med legen velger å trekke seg fra programmet.

Kronisk skade

- Det var så bittert. Men jeg måtte la helsen komme først, og det er bra jeg ga meg, hvis ikke kunne det blitt mye verre. Men det var en veldig vanskelig avgjørelse - jeg ville ikke hjem, jeg ville jo fortsette. Jeg hadde ikke forventet at ryggskaden skulle dukke opp, men jeg er takknemlig for at det holdt så lenge som det gjorde, forteller han overfor Se og Hør.

- Det som skjer er at ryggen låser seg, spesielt på venstresiden, også kjenner jeg det i korsryggen. Jeg blir liksom mindre og mindre mobil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.