Ville ikke hatt kroppen til en supermodell

Girls-skaper Lena Dunham forteller til Playboy at hun er fornøyd med de formene hun har.

JENTENE: Zosia Mamet, Jemima Kirke, Allison Williams og Lena Dunham  spiller de fire hovedrollene i HBO-serien Girls. Her på New York-premieren til sesong 2 i januar i år.
JENTENE: Zosia Mamet, Jemima Kirke, Allison Williams og Lena Dunham spiller de fire hovedrollene i HBO-serien Girls. Her på New York-premieren til sesong 2 i januar i år. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lena Dunham (26) har høstet gode kritikker for serien «Girls», som går på NRK, som hun både har skrevet manus til og spiller hovedrollen i. 

Mange hevder at serien kan sammenlignes med «Sex og Singelliv», dog i en noe mindre polert versjon. Dunham spiller unge Hannah Horvath som sliter med kropp, gutter, sex og venninner, og manusforfatteren har fått mye skryt for sin realistiske fremstilling av nettopp kropp og sex.

Denne uken er Dunham intervjuet i Playboys 20Q-spalte, og et av spørsmålene magasinet stilte den 26 år gamle New Yorkeren var: «Dersom du i morgen våknet opp med kroppen til en Victoria's Secret-engel, hvordan ville resten av dagen ha sett ut da?»:

- For det første ville jeg blitt veldig desorientert. Hvilken fiende hadde tatt meg med til legen i løpet av natten? Men, jeg tror ikke jeg ville likt det spesielt godt. Tipper at jeg måtte ha forholdt meg til utallige ting og utfordinger, som følger med å ha en sånn kropp, som jeg slipper nå.

Videre forteller hun at hun ikke vil gå igjennom livet å undre over om folk snakker til henne fordi hun er hyggelig, eller om det er fordi hun har bra kropp.

- Det må på mange måter være en stor byrde å se sånn ut samtidig som man er en offentlig person. Å ikke være den diggeste dama i verden er en bra ting, tror jeg.


Men, det er allikevel ved ett scenario Dunham tror det hadde fungert bra å se ut som en supermodell:

- Det har ikke vært noen Ryan Goslings som har sagt: «Jeg elsker hvordan du tenker - kan jeg invitere deg med på middag?». Men kanskje det hadde gjort det om jeg hadde sett ut som en «Victoria' Secret»-engel for èn dag. skjønner jeg hva fordelen er.

26-åringen er kjæreste med Fun-gitarist Jack Antonoff, som på begynnelsen at 2000-tallet var kjæreste med Scarlett Johansson (28).

LES OGSÅ: Paradise-Ariel reduserte brystene med én kilo


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer