NÆRE VENNER: Svein og dansepartneren Nadya fant tidlig tonen i "Skal vi danse", men det kunne fort blitt annerledes, hadde det vært opp til Nadya. Foto: Anders Myhren / Seher.no
NÆRE VENNER: Svein og dansepartneren Nadya fant tidlig tonen i "Skal vi danse", men det kunne fort blitt annerledes, hadde det vært opp til Nadya. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

Ville ikke ha Svein som dansepartner

- Jeg var redd for at han ville bli pågående og slitsom.

SEHER.NO: Lørdag var det duket for en ny runde av "Skal vi danse" på TV 2, hvor det var energibomben Svein Østvik (48), kjent fra "Charterfeber", som måtte forlate parketten.

Men selv om Østvik er ute av "Skal vi danse", har han fremdeles et godt forhold til til dansepartneren, Nadya Khamitskaya (26), skriver Her og Nå.

Til  bladet innrømmer imidlertid Nadya at hun ikke var veldig lysten på å svinge seg med Charter-Svein i utgangspunktet, og at hun rett og slett  ikke hadde lyst på han som partner i "Skal vi danse".

- Jeg var redd for at han ville bli pågående og slitsom. Men han er absoluttikke som jeg hadde hørt rykter om - tvert i mot, sier hun til Her og Nå.

Svein var den femte kjendisen som måtte forlate konkurransen lørdag, og innrømmet etter endt sending til Seher.no at han syntes det var helt rettferdig at han røk ut av dansekonkurransen.

- Jeg håper på å forsette å danse. Den siste dansen var vanskelig, så det var greit, uttalte han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Det føltes brutalt