Kelly Clarkson har sterilisert seg:

Ville ikke ha flere barn - nå angrer hun

- Jeg har så lyst på et til.

STOR FAMILIE: Her er Kelly Clarkson og Brandon Blackstock med barna Seth, Savannah, Remington og River på filmpremieren av «Ugly Dolls» i Los Angeles i fjor. River og Remington er deres felles barn, mens Brandon har Seth og Savannah fra et tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix
STOR FAMILIE: Her er Kelly Clarkson og Brandon Blackstock med barna Seth, Savannah, Remington og River på filmpremieren av «Ugly Dolls» i Los Angeles i fjor. River og Remington er deres felles barn, mens Brandon har Seth og Savannah fra et tidligere forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sammen med ektemannen Brandon Blackstock (43) har Kelly Clarkson (38) datteren River (5) og sønnen Remington (4). I tillegg er hun stemor til mannens to barn Savannah (17) og Seth (12) - og sangfuglen elsker morsrollen.

- Det faktum at jeg har klart å finne meg en mann som forstår og respekterer alt jeg gjør er helt utrolig. Og det faktum at jeg har disse fire vakre barna. Det går ikke an å bli heldigere. Jeg venter på at gulvet skal falle sammen under meg, har hun tidligere fortalt til US Weekly.

Setter ned foten

Men «American Idol»-vinneren har heller aldri lagt skjul på at svangerskapene hun har vært gjennom var svært tøffe, og at hun synes fødsler er skikkelig ekkelt.

Ifølge Contact Music har «Since U Been Gone»-stjernen også gått så langt som å si at hun hadde dødd hvis hun ble gravid igjen.

Nå har hun derimot snudd på flisa.

Da Kelly intervjuet Gordon Ramsey (53) på «The Kelly Clarkson Show», viste nemlig kjendiskokken frem sin yngste sønn Oscar (1), og synet av det lille sjarmtrollet smeltet artisten fullstendig.

- Gode Gud! Ikke gjør dette mot meg. Jeg har så lyst på et barn til, men mannen min sier: «Nei! Vi har fire!» uttalte hun, skriver Contact Music.

- Man får babyfeber når man ser dem og tenker: «Åh, jeg savner de tjukke små beina og det lille fjeset», la hun til.

INGEN KONTAKT: Den kjente artisten åpnet seg om barndommen. Video: NRK Vis mer

Steriliserte seg

Det kan likevel bli vanskelig for Clarkson og ektemannen å få flere barn på den naturlige måten. For fire år siden valgte de nemlig begge to å sterilisere seg.

- Jeg er glad for at jeg ikke kan bli gravid igjen, fortalte «Because of You»-stjernen etter inngrepet den gang.

Det var like etter at sønnen Remington kom til verden at 38-åringen for første gang uttalte at hun ikke ville ha flere barn.

- Vi har noen magiske barn sammen. De er fantastiske, men graviditetene mine har vært fryktelige. Jeg hadde dødd hvis jeg måtte gjennom det en gang til. Det var forferdelig, sa hun den gang, ifølge nettstedet.

Året etter priset hun seg lykkelig for at både hun og ektemannen hadde «fikset seg», selv om hun var usikker på om det faktisk kom til å hjelpe.

- Takk og lov for at egglederne er borte. Det er blasfemi. Vi snakker ikke om det en gang. Vi har begge sterilisert oss på ulike måter, men vi kommer sikkert til å bli gravide igjen på en eller annen måte, innrømmet hun, ifølge Contact Music.

Videre fortalte Kelly at hun føle seg dårlig ved å si slike ting fordi hun har venner som har slitt med å få barn.

- Og så sitter jeg her og sier: «Folkens, svangerskapene mine er fryktelige. Det kan bare ikke skje igjen».

Kelly Clarkson fikk sitt store gjennombrudd da hun vant første sesong av «American Idol» i 2002. Hun har solgt over 25 millioner album, hatt mer enn 100 «nummer én-hits» på Billboard-listen og vunnet utallige priser for sitt musikalske talent. I tillegg har hun som nevnt sitt eget tv-program og skrevet bok.

- Jeg har utrettet mye, men den største suksess jeg kan oppleve er at folk sier: «Hun var en fantastisk mor og kone» etter min død. Det er mitt aller største mål, fortalte hun til People i 2015.

LES OGSÅ: - Jeg kjente henne ikke igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer