TAKKET NEI: Paris Hilton takket nei til å delta på Sacha Baron  Cohens elleville rumpestunt under MTV Movie Awards. Foto: All Over Press
TAKKET NEI: Paris Hilton takket nei til å delta på Sacha Baron Cohens elleville rumpestunt under MTV Movie Awards. Foto: All Over PressVis mer

- Ville ikke ha den rett i fjeset

Paris Hilton var Cohens førstevalg, men superstjernen var redd for hva foreldrene ville si...

SEHER.NO: Paris Hilton har bekreftet at hun var førstevalget for Sacha Baron Cohens rumpe-stunt under MTV Movie Awards i forrige måned.

Men hun skal ha nektet å la seg involvere da hun skjønte hva som kunne skje.

Dermed var det rapperen Eminem som fikk Cohens alter ego den homofile motejournalisten Bruno i fanget. Bruno kom seilende inn ovenfra som en Ikaros med hvite englevinger.

Tilsynelatende gikk noe galt, og humoristen landet med hodet ned i fanget og den nakne rumpa opp i fjeset på Eminem som satt nede blant publikum. Eminem spilte rasende og stormet ut av salen.

Senere har han også innrømmet at det hele var planlagt.

På nyhetsshowet "Extra" skal Paris ha fortalt at showprodusenten Mark Burnett hadde tatt kontakt med henne for å spørre om hun ville delta litt galskap som kunne føre til en slåsskamp.

- Jeg sa at jeg ikke ønsket å bli truffet i fjeset eller noe sånt, og at jeg ikke så sikker på at jeg ønsket å gjøre det, forteller hun.

I ettertid er 27-åringen lykkelig for at hun ikke samtykket.

- Jeg er glad jeg ikke gjorde det. Jeg elsker ham (Cohen) og synes han er fantastisk morsom, men jeg er ikke sikker på om foreldrene mine ville likt at jeg fikk det (Cohens nakne rumpe) i fjeset midt under en prisutdeling.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Paris er singel igjen