Eva Mendes og Ryan Gosling:

Ville ikke ha barn. Så ombestemte hun seg

Eva Mendes ønsket seg i utgangspunktet ikke barn. Nå forteller stjerna hvorfor hun skiftet mening.

FORELDRE: Eva Mendes og Ryan Gosling har to barn sammen. Førstnevnte ville i utgangspunktet ikke ha barn. Foto: NTB Scanpix
FORELDRE: Eva Mendes og Ryan Gosling har to barn sammen. Førstnevnte ville i utgangspunktet ikke ha barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Eva Mendes (45) og Ryan Gosling (38) regnes som et av Hollywoods mest mediesky skuespillerpar.

Paret har tidligere nektet å avsløre hvor mange år de faktisk har vært sammen, og da Mendes ble gravid for første gang, kom det ikke fram i offentligheten før hun var hele syv måneder på vei.

Svangerskapet kom som en overraskelse på mange, da Mendes gjentatte ganger tidligere har erklært at hun ikke ønsket seg barn.

- Jeg vil ikke ha barn. Jeg elsker dem, og de er så søte, men jeg er altfor glad i å sove. Samtidig er jeg engstelig for det meste, uttalte 45-åringen blant annet i 2007, ifølge Marie Claire.

- Heldig mann

Så møtte hun altså Ryan Gosling - og døtrene Esmeralda (4) og Amada (2) kom til verden i henholdsvis 2014 og 2016. I et usedvanlig åpenhjertig intervju med Women’s Health Magazine forklarer Mendes nå hvorfor hun skiftet mening.

- Det var det siste som kunne falt meg inn (å få barn, journ.anm.), men Ryan Gosling skjedde. Jeg mener, jeg forelsket meg i ham. Først da ga det meg mening å få … Ikke barn, men hans barn. Han var veldig fokusert på det, sier hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer