BARE VENNER? I helgen tok tenåringsidolet Miley Cyrus med seg undertøysmodellen Justin på en shoppingtur. Foto: All Over Press
BARE VENNER? I helgen tok tenåringsidolet Miley Cyrus med seg undertøysmodellen Justin på en shoppingtur. Foto: All Over Press Vis mer

- Ville ikke godkjent dette

Mileys talsperson og venner setter en stopper for romanseryktene.

Publisert
SEHER.NO: I forrige uke startet ryktene om at "Hannah Montana"-stjernen Miley Cyrus (15) har begynt å date den fem år eldre undertøysmodellen Justin Gaston (20).

Dette er imidlertid ikke første gangen 15-åringen faller for eldre gutter...

Miley har tidligere uttalt at hun var forelsket i Jesse McCartney (21), og hun skal også ha hatt et kort forhold til en av danserne sine, Ryan Marshall (22) - noe som ikke gjorde pappa Billy Ray Cyrus (47) spesielt glad.

Tross ryktene om at tenåringsidolet Miley Cyrus for tiden dater 20-årige Justin, går Mileys talsperson og en venn av henne nå ut og benekter dette.

- Miley og Justin er bare gode venner. Jeg tviler på at foreldrene hennes ville godkjent at hun datet en fem år eldre gutt uansett, forteller en venn av Miley til Fox News.

Ifølge nettstedet skal paret ha gått i kirken sammen sist søndag, samt brukt helligdagen på shopping.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: Langer ut mot Disney

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer