- Ville ikke gjort dette igjen

De nærgående spørsmålene fra produksjonsteamet gjorde oppholdet på Jakten-gården vanskelig å takle for Ann Solveig Johnsen.

TOK FARVEL: Ann Solveig Johnsen måtte mandag ta farvel med «Jakten på kjærligheten»-bonden Tor Magne Egge Foto: TV 2
TOK FARVEL: Ann Solveig Johnsen måtte mandag ta farvel med «Jakten på kjærligheten»-bonden Tor Magne Egge Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Frieren Ann Solveig Johnsen (23) måtte mandag ta farvel med «Jakten på kjærligheten»-bonden Tor Magne Egge, da han valgte å sende henne hjem.

Vinje-jenta sier til Seoghør.no at hun var forberedt på at hun kunne ryke, fordi hun følte stadig mindre interesse fra Tor Magnes side.

- Jeg merket det særlig den siste dagen, da vi skulle lage eplekake sammen. Det var vanskelig å få praten i gang.

- Jeg var nervøs selv også, og holdt igjen. Så jeg var ikke overrasket over at jeg måtte dra.

Vanskelig å dyrke romantikken
Ann Solveig sier hun opplevde det som svært vanskelig å dyrke romantikken under TV-innspillingen.

- Jeg var foreberedt på at det kom til å bli rart, men ble likevel aldri komfortabel med alle folkene og kameraene som var der.

- I tillegg likte jeg ikke at jeg ble stilt de samme spørsmålene om og om igjen i intervjuer, selv om jeg hadde sagt at jeg ikke ville svare på de. Da endret de bare litt på ordlyden, helt til jeg ga et svar de ville bruke. På TV ser det ut som om jeg sier det naturlig, sier hun til Seoghør.no.

Ville ikke deltatt igjen
Ann Solveig - som fortsatt er singel - sier hun ikke ville søkt på «Jakten på kjærligheten» på nytt hvis hun fikk muligheten.

- Jeg angrer ikke på at jeg ble med, men jeg ville ikke gjort dette igjen. Jeg har fått min dose TV. Men vennene mine synes jeg er tøff som i det hele tatt våget å melde meg på, og jeg har bare fått positive kommentarer fra folk jeg møter på gata. Det er jeg veldig glad for.

Hun tror ikke hun kommer til å ta opp igjen kontakten med Tor Magne Egge igjen.

- Jeg har ikke hatt kontakt med Tor Magne etter avskjeden og kommer ikke til å ta opp kontakten med ham igjen. Men vi skiltes som venner, sier Ann Solveig til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Har ikke følt at jeg er klar for å få barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer