- Ville ikke gjort det samme igjen

Restauranteierne fikk aha-opplevelse under Hellstrøm-besøket.

TOK TIL SEG KRITIKKEN: - Jeg angrer ikke på at vi ba om hjelp fra Hellstrøm. Nå går ting i riktig retning, sier eier av Oslo-restauranten «Østkantfolk», Oddvar Kolltveit, som sammen med kompanjongen  Pål Inge Ransted torsdag får tøff kritikk i T Foto: TV3
TOK TIL SEG KRITIKKEN: - Jeg angrer ikke på at vi ba om hjelp fra Hellstrøm. Nå går ting i riktig retning, sier eier av Oslo-restauranten «Østkantfolk», Oddvar Kolltveit, som sammen med kompanjongen Pål Inge Ransted torsdag får tøff kritikk i T Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO:  Til tross for at de flere ganger har mottatt gode kritikker fra restaurantanmeldere i avisene, må eierne av Oslo-restauranten «Østkantfolk»  tåle tøffe tilbakemeldinger fra Eyvind Hellstrøm (61)  i torsdagens utgave av TV-programmet  «Hellstrøm rydder opp».

Spesielt reagerer den tidligere «Bagatelle» -kjøkkensjefen på at restaurantens polske kokk jobbet helt alene med å lage maten.

- Dette skipet seiler helt uten mål og mening. Hele eventyret deres kommer til å være over før det er begynt, sier han til eierne Pål Inge Ransted og Oddvar Kolltveit.


Kolltveit sier til Seher.no at han fikk en a-ha opplevelse under besøket av den kjente kjøkkensjefen.

- Nå har vi drevet i ett år og tre måneder og jeg skjønte raskt at hadde vi startet opp nå, ville vi ikke gjort det samme igjen. Kravet til investeringsbeløp er høyere enn man tror, og vi har lært å rendyrke menyen vår.

- Man må også bruker mer tid i restauranten enn vi gjorde. Før var jeg her kanskje en gang i uka. Nå prøver jeg å være her tre dager i uka, mens kompanjongen min er her andre dager. Det har gitt stedet et løft.

Oddvar er nå spent på hva slags effekt torsdagens program vil få for «Østkantfolk».

- Vi er veldig spente, men håper jo at det skal gi en positiv effekt. Mange av de som har vært innom har sagt til oss at de ikke skjønner hvorfor vi har vært med, men jeg angrer ikke. Hellstrøm er ikke redd for å kalle en spade for en spade, og det trengte vi.


- Uansett gleder vi oss over at ting går i riktig retning, og vi har i hvert fall ingen planer om å stenge dørene, sier han til Seher.no.

«Hellstrøm rydder opp» ser du torsdager kl 20.30 på TV3.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Legger egne restaurantplaner på is