«Gift ved første blikk»

- Ville ikke gjøre Jonathan sjalu

Mila og Ørjan ble gift med hver sin partner på tv. Så oppstod gnisten et helt annet sted.

GIFT VED FØRSTE BLIKK: To av årets deltakere, som ikke ble gift med hverandre, fant tonen under innspillingen. Foto: Discovery+
GIFT VED FØRSTE BLIKK: To av årets deltakere, som ikke ble gift med hverandre, fant tonen under innspillingen. Foto: Discovery+ Vis mer
Publisert

Syvende sesong av «Gift ved første blikk» er godt i gang, men ikke alle parene føler at det er noe mer mellom dem, enn vennskap. Det virker også til at enkelte av deltakerne har fått et godt øye til noen som er i andre par.

Mila Timofeeva (26) ble gift med Jonathan Sørfonden (37), men i dagens episode får vi se at det er en gnist mellom henne og Ørjan Hansen (34), som ble gift med Cecilie Andrea Varela (25).

KK ringer Mila for å spørre litt om hvordan det var å delta i programmet. Hun forteller at noen venninner oppfordret henne til å søke, og da var hun ikke vond å be.

GIFTET SEG UNG: Mila va bare 19 år gammel da hun giftet seg for første gang. Foto: Privat
GIFTET SEG UNG: Mila va bare 19 år gammel da hun giftet seg for første gang. Foto: Privat Vis mer

- De sa at programmet passet til meg, da jeg tross alt giftet meg som 19-åring. Jeg er veldig spontan, så jeg tenkte det ville bli gøy, og meldte meg på. Det var ikke så veldig gjennomtenkt, sier hun med en latter.

Det blir flørting på tvers av parene på «Gift ved første blikk». Reporter: Nora Skavhaug. Video: «Gift ved første blikk» - discovery+ . Vis mer

Det var mannen hun har to barn med i dag, som hun ble gift med i så ung alder

- Det var et fint ekteskap, men vi vokste bare fra hverandre, sier hun.

Var lite nervøs

I årets sesong er ikke ekteskapet juridisk bindende, slik det var før. Det var avgjørende for Mila.

- Jeg hadde absolutt ikke meldt meg på om det var juridisk bindende, sier hun.

Parene får en intim utfordring i «Gift ved første blikk», noe flere av dem synes er kleint og litt ubehagelig. Video: Luna Lea / Discovery+ Vis mer

I en situasjon hvor du skal gifte deg med en vilt fremmed person, ville nok de fleste kjent på nerver. Men Mila tok det hele med knusende ro.

- Jeg var veldig lite nervøs – jeg tror kanskje jeg var den personen som var minst nervøs. I og med at det ikke var juridisk bindende, tenkte jeg at det uansett ikke kunne gå så galt – jeg kunne dra hjem etter den første seremonien etter en uke, om jeg ville det. Men jeg var veldig spent, selvfølgelig.

Ingen kjemi

- Hva var førsteinntrykket ditt av Jonathan?

- Han var først og fremst veldig hyggelig, men jeg så også at han var en god del eldre enn jeg hadde «bestilt». Uten at det er noe problem. Men jeg vet med meg selv at jeg kun trenger et par minutter før jeg vet om det kan bli noe mer mellom meg og en eventuell partner. Jeg kjente at vi ikke hadde noe kjemi, men likevel valgte jeg å høre på ekspertene og gi det en sjanse, da de mener at mange forhold og ekteskap kan fungere etter hvert, selv uten den umiddelbare gnisten.

GIFT: Mila og Jonathan ble matchet av ekspertene i programmet. Foto: Christina Aakervik/Warner Bros. Discovery+
GIFT: Mila og Jonathan ble matchet av ekspertene i programmet. Foto: Christina Aakervik/Warner Bros. Discovery+ Vis mer

- Synes du det er rart at du og Jonathan ble matchet av ekspertene?

- Nei, vi har mange like verdier, og er ganske like sånn sett. Men i et forhold trenger man jo mer enn det. Kjærligheten må komme først, mener Mila.

«GIFT VED FØRSTE BLIKK»: Det blir en høylytt diskusjon under den første fellesmiddagen i «Gift ved første blikk». Video: Luna Lea / Discovery +. Reporter: Thea Hope. Vis mer

Mest utfordrende

For 26-åringen var det mest utfordrende under innspillingen å være borte fra barna.

- Det gikk litt opp og ned. Noen dager ville jeg bare dra.

Mila forteller at hun fikk lov til å reise hjem en helg slik at hun fikk tilbragt litt tid med barna.

GRENSEOVERSKRIDENDE: Noen av oppgavene parene fikk, var ganske utfordrende for Mila. Foto: Discovery+
GRENSEOVERSKRIDENDE: Noen av oppgavene parene fikk, var ganske utfordrende for Mila. Foto: Discovery+ Vis mer

- Produksjonen var nok redd for at jeg ikke skulle komme tilbake – de så nok at jeg begynte å bli lei. Sannsynligheten for at jeg ble værende hjemme var nok ganske stor, men jeg måtte bare ta meg sammen, for jeg ønsket å gi eksperimentet en ordentlig sjanse, sier hun.

I serien kan man se at Mila virker litt tilbakeholden, og hun mener at det er fordi hun ikke hadde de riktige følelsene for Jonathan fra start. Andre mener at hun kanskje ikke ga ham en ordentlig sjanse, noe hun ikke er enig i.

DÅRLIG STEMNING: Det oppstår dårlig stemning i «Gift ved første blikk» under bryllupsmiddagen til det ene paret. Video: Luna Lea / Discovery+. Reporter: Luna Lea/Thea Hope. Vis mer

- Jeg kan ikke gi mer enn jeg har. Å klemme hverandre lenge og se hverandre i øynene, overskrider grensene mine. Jeg liker ikke når folk tar på meg – det må enten være veldig gode venninner eller en partner. At vi i det hele tatt ga de tingene en sjanse, synes jeg er et stort steg for meg.

En liten flørt på siden

I en nylig episode får man se at Mila og Ørjan har et godt øye til hverandre. Mila kan ikke avsløre hva som kommer til å skje i episodene fremover, men hun innrømmer at det var hyggelig.

- Det var bare morsomt. Kanskje ikke for Jonathan, sier hun og ler litt, før hun legger til:

- Det var ikke sånn at jeg heller skulle ønske at jeg ble gift med Ørjan, istedenfor Jonathan, altså.

GOD TONE: Ørjan og Mila fikk et godt øye til hverandre. Foto: Discovery+
GOD TONE: Ørjan og Mila fikk et godt øye til hverandre. Foto: Discovery+ Vis mer

Ørjan ble først kjent med Mila da han og Cecilie kom hjem fra ferieturen etter bryllupet.

- Du merker fort når du har god kjemi med noen. Med Mila merket jeg det ganske raskt, så jeg lurte jo på hvorfor ikke vi hadde blitt matchet. Jeg fikk virkelig øynene opp for henne, men det ble så mye styr. Jeg ville ikke tråkke på noen tær, lage drama eller gjøre Jonathan sjalu. Jeg ville også mistet sjansen til å bli ordentlig godt kjent med Cecilie, så hele greia ble lagt død ganske fort.

SISTE EPISODE: Det gikk mot veis ende for parene i «Gift ved første blikk». Vi møtte Sara og Joakim. Vis mer

Ønsket å delta på et helt annet TV-program

Ørjan hadde ikke søkt om å delta på «Gift ved første blikk» - han hadde derimot søkt om å delta på «Farmen», og ettersom han gikk videre fra førstegangsintervju hadde han en god følelse på at han skulle få en telefon om andregangsintervju.

Men beskjeden han fikk fra produksjonsselskapet, var ikke det han forventet.

- De sa at de hadde hørt så mye godt om meg, så de lurte på om jeg kunne bli med på «Gift ved første blikk». Jeg svarte nei takk – det er uaktuelt. De sa at ekteskapet ikke var juridisk bindende, men det var likevel lite interessant for meg. Jeg la den ballen død, sier han.

«Exit»-aktuelle Tobias Santelmann forteller hvordan han egentlig snakker, ukjent hobby og det største offeret han gjør som skuespiller. Video: Rød Løper/NRK TV Vis mer

- Hvorfor ønsket du ikke å delta?

- Jeg har ikke noe ønske om å gifte meg på den måten, og jeg er kresen på damer fra før, så at noen andre skulle velge dame til meg, ville aldri gå bra, tenke jeg.

Men da kompisen hans, Joakim, også hadde blitt spurt om å delta, endret Ørjan mening. Etter veldig mye frem og tilbake, takket Ørjan til slutt ja til å delta.

- Joakim og jeg pusha hverandre – begge var skeptiske, men så lenge begge deltok tenkte vi at det var greit. Vi tenkte at vi i alle fall hadde hverandre, om alt annet skulle gå dårlig. Man lever bare en gang, så jeg tenkte at jeg fikk gå og gifte meg, sier Ørjan, og ler godt.

SLUTT: Vi ble kjent med ektefellene Josephine og Louis i den første sesongen av «Grenseløst forelsket». Nå kan Josefine fortelle hvorfor forholdet tok slutt. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

Ingen drømmestart

Da Ørjan og Cecilie møttes til bryllupet deres, var det ingen voldsomme gnister som oppsto fra start. Det ble også mye krangling.

- Jeg leser raskt en person når jeg møter vedkommende, og jeg så raskt at Cecilie kunne bli utfordrende for meg. Men jeg tenkte at jeg skulle bruke tid til å bli ordentlig kjent med henne først.

BLE GIFT: Ørjan og Cecilie ble matchet av ekspertene. Foto: Christina Aakervik/Warner Bros. Discovery+
BLE GIFT: Ørjan og Cecilie ble matchet av ekspertene. Foto: Christina Aakervik/Warner Bros. Discovery+ Vis mer

- Skjønner du hvorfor dere ble matchet?

- Jeg lurte mye på hvorfor, og jeg jobbet lenge med å forstå det. Jeg måtte virkelig bli godt kjent med henne, sier Ørjan, og presiserer at han ikke kan si så mye mer utover det, per nå.

- Hva var det vanskeligste med deltakelsen?

- Å lære meg å tilpasse meg såpass mye at jeg skulle klare å komme meg innpå Cecilie. Det tok mye energi fra meg, innrømmer Ørjan.

Fått mange tilbakemeldinger

Det er ingen tvil om at «Gift ved første blikk» er et populært TV-program, noe Mila har fått kjenne på.

- Det har vært helt ekstremt! Jeg får mange meldinger fra folk, og mange er veldig nysgjerrige på om jeg er gift eller singel. Så langt har jeg kun fått positive tilbakemeldinger, noe jeg håper fortsetter, sier hun.

«GRENSELØST FORELSKET»: Den store aldersforskjellen mellom Nosak og Alicia setter ingen grenser for kjærligheten de føler for hverandre. Video: Discovery+. Reporter: Luna Lea. Vis mer

- Er det mange friere i innboksen?

- Det er en del menn som prøver seg – det har de alltid gjort, sier hun selvsikkert, med en liten latter.

Sivilstatus i dag

- Hva har du lært av dette eksperimentet?

- Jeg tror at jeg har blitt mer åpen. Jeg har lettere for å snakke med nye mennesker, møte nye mennesker og bli kjent. Blitt flinkere til å ordlegge meg bedre. Og det var kjempegøy – jeg tror de aller fleste opplevde en personlig utvikling gjennom programmet. Det var også veldig spennende å følge med på de andre parene, og hvordan forholdene utviklet seg. Vi levde jo i en boble, forklarer Mila.

PREMIERE: Vi har tatt en prat med AnneMa, som er gift med den 33 år yngre Dundar fra Tyrkia, og hun svarer på spørsmålet «alle» spør seg. Video: Andreas Hara Fadum/Discovery+. Reporter: Luna Lea. Vis mer

I serien får man se at trening er en viktig og stor del av hverdagen til Mila. Hun trener fem dager i uken, og det er viktig for henne å finne en partner som deler en del av de samme interessene.

- Jeg vil ikke ha en sofagris, nei, men det handler ikke bare om utseende. Det handler mer om at jeg søker en partner som har et ønske om god helse, og ambisjoner for livet.

På Instagram-profilen til Mila har det dukket opp noen små hint om at hun kanskje har funnet en ny kjæreste. Men hva slags relasjon det er, eller hvem det er – det ønsker hun ikke å røpe.

- Men jeg har det fint, sier hun lurt.

Denne saken ble først publisert på KK.no

VALENTINES: I anledning valentinsdagen fortalte Linni Meister og typen Morten om fremtidsplanene i forholdet. Video: Jenny Emilie Aas Vis mer

LES OGSÅ: Het ferie med kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer