Jada Pinkett Smith:

Ville ikke gifte seg med Will Smith: - Gråt hele veien opp kirkegulvet

Innrømmer at bryllupet for 21 år siden var en tøff dag.

STØDIG EKTEPAR: Stjerneparet Will Smith og Jada Pinkett Smith giftet seg i desember i 1997. Etter 21 års ekteskap avslører sistnevnte at hun aldri egentlig ville gifte seg. Foto: NTB scanpix
STØDIG EKTEPAR: Stjerneparet Will Smith og Jada Pinkett Smith giftet seg i desember i 1997. Etter 21 års ekteskap avslører sistnevnte at hun aldri egentlig ville gifte seg. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Det siste året har skuespiller Jada Pinkett Smith (47) stått for overskrift etter overskrift for sine mange uttalelser og avsløringer i sitt eget talkshow på Facebook, «Red Table Talk».

Etter en lengre pause er showet nå tilbake, og i kjent stil kommer Pinkett Smith med nye avsløringer.

47-åringen er som kjent gift med skuespiller Will Smith (50), noe de har vært i hele 21 år. De føyer seg dermed inn i rekken blant Hollywoods lengstlevende ekteskap.

I den nyeste episoden innrømmer Pinkett Smith imidlertid at hun egentlig aldri ønsket å gifte seg med sin berømte ektemann, og at bryllupet i 1997 var en tårevåt affære.

Overfor ektemannen selv, datteren Willow (17), og sin egen mor, Adrienne Banfield-Jones, forklarer 47-åringen at hun bare gikk med på giftermål fordi hun var gravid med parets første barn, sønnen Jaden (21).

- Jeg var under mye press da jeg var en ung skuespiller. Jeg var ung og gravid, og jeg visste ikke helt hva jeg skulle gjøre. Jeg visste bare at jeg aldri ville gifte meg, sier hun ifølge Mirror, og legger til:

- Mitt første trimester var helt grusomt. Og jeg var så lei meg fordi jeg måtte gifte meg. Jeg var forbannet! Jeg gråt på vei opp kirkegulvet, jeg gråt hele veien.

Saken fortsetter nedenfor.

21 ÅR SIDEN: Will Smith og Jada Pinkett Smith avbildet på filmpremiere i januar 1997. De giftet seg i desember samme året. Foto: NTB scanpix
21 ÅR SIDEN: Will Smith og Jada Pinkett Smith avbildet på filmpremiere i januar 1997. De giftet seg i desember samme året. Foto: NTB scanpix Vis mer

Angret

Årsaken til at «Girls Trip»-stjernen ikke ønsket å gifte seg, er fordi hun ikke er enig i «reglene» i et ekteskap. Det kommer videre fram at det var moren hennes som til slutt klarte å overbevise henne om at hun burde gifte seg

- Jeg har aldri vært enig i konstruksjonen av ekteskap. Jeg er fremdeles ikke det. «Til døden skiller oss ad» er ekte for meg, men ikke alle reglene og alle forventningene. Denne tittelen «kone», den aksepterte konvensjonelle definisjonen av «kone» - det er jeg ikke, sier hun.

I en tidligere episode av «Red Table Talk», har Pinkett Smith innrømmet at hun angrer på at hun begynte å date ektemannen. Årsaken var at han var gift med skuespiller Sheree Fletcher (50) da de falt for hverandre.

- Jeg forsto meg ikke på ekteskap. Jeg forsto ikke hva en skilsmisse innebar. Jeg burde nok holdt meg unna, sa hun i episoden da Fletcher selv var gjest.

Se video fra episoden her.

TÅREVÅTT: Jada Smith møtte Will Smiths ekskone, Sheree Fletcher, for en samtale om hvordan det var da hun datet Will mens han og Sheree fortsatt var gift. Video: Red Table Talk via CNN Vis mer

Will Smith og Fletcher har sønnen Trey (25) sammen, og i episoden fortalte 50-åringen blant annet om første gang sønnen kom hjem og snakket om farens nye kjæreste for første gang.

- En dag da Trey kom hjem, spurte jeg: «hva synes du om Miss Jada?». Han svarte: «jeg liker henne virkelig godt, mamma», sa Sheree Fletcher.

BERØMT FAMILIE: Jada Pinkett Smith og Will Smith har barna Jaden og Willow sammen. Will Smith har også sønnen Trey (t.h) fra et tidligere ekteskap. Foto: NTB scanpix
BERØMT FAMILIE: Jada Pinkett Smith og Will Smith har barna Jaden og Willow sammen. Will Smith har også sønnen Trey (t.h) fra et tidligere ekteskap. Foto: NTB scanpix Vis mer

Avviste bruddrykter

«The Fresh Prince of Bel-Air»-stjernen og Jada Pinkett Smith startet ikke ekteskapet med det aller beste utgangspunktet, men i dag lever de et tilsynelatende lykkelig liv med barna Jaden og Willow.

Men som de fleste ekteskap, har det ikke alltid gått på skinner.

- Vi har vært mye i parterapi. Det som skjer under terapien, er at sannheten kommer fram. Og man sitter overfor kona og forteller alt, og så forteller hun alt. Man ser på hverandre og tenker at man umulig kan elske hverandre igjen, forklarte Will Smith til The Sun i 2016.

Stjernespekket: Skuespillere, musikere og politikere stilte opp i en rekke kreative antrekk under åpningsdagen av årets MET-gala. Video: CNN og NTB Scanpix. Vis mer

De har også sett seg nødt til å avvise bruddrykter flere ganger - senest i sommer.

- Will og jeg er en familie, og det kommer ikke til å endre seg. Det gjør det bare ikke, sa Jada Pinkett Smith om skilsmisseryktene til Page Six, og fortsatte:

- Fjern alt som heter ekteskap og forhold - til syuende og sist er Will og jeg bare en familie. Når alt kommer til alt handler det om at jeg har en mann som kan stole på meg, resten av livet.

Will Smith har også tidligere åpnet seg om ryktene som flere ganger har svirret rundt dem.

- Man kan ikke forvente at det skal være lett. Vårt ekteskap har vært det mest vanskelige, utmattende og uutholdelige vi noen gang har gjort i livene våre, men vi gir ikke opp av den grunn, fortalte han til Entertainment Tonight i 2015, ifølge Us Weekly.

LES OGSÅ: Jada Pinkett Smith svarer på «swingers»-ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer