TÅREFULL AVSKJED: Nanna Dahlen brast ut i gråt da hun torsdag måtte ta farvel med sin tidligere romkamerat Kevin Guzon i "Paradise Hotel". Foto: TV 3
TÅREFULL AVSKJED: Nanna Dahlen brast ut i gråt da hun torsdag måtte ta farvel med sin tidligere romkamerat Kevin Guzon i "Paradise Hotel". Foto: TV 3Vis mer

- Ville ikke dolke Iris og Lene

Nanna valgte venninnene framfor sitt eget Paradise-liv.

SEHER.NO: Til tross for flere dager med intense forsøk på å vinne Kevin Guzons hjerte, ble det i kveld Nanna Dahlen som måtte ta den tunge veien ut av "Paradise Hotel".

Etter at nykommer Negar Khan ble fredet etter å ha vunnet tittelen "Paradise Hotels drømmepike", forberedte den 22 år gamle danseinstruktøren fra Tønsberg seg på at hun kunne bli nødt til å forlate realityserien på TV3.

Til tross for at ingen av Nannas to tidligere romkamerater Kevin Guzon (27) og Øystein Wanoa (22) ga klare signaler om at de ville velge henne i torsdagens par-seremoni, vurderte hun aldri å prøve seg på noen av de andre Paradise-gutta.

Satset alt på Kevin

- Rune ville aldri valgt meg over Ida. Og jeg tror heller ikke Alexander ville vraket Lene, etter måten Mats forsvant på. Jeg kunne kanskje prøvd meg på Petter, men tror heller ikke det ville gått. Og da hadde det blitt en av mine beste venninner i huset som røk ut istedenfor meg.

- Derfor var det kun Kevin jeg kunne håpe på. Men da jeg så at Negar gikk mot Kevin i parseremonien, visste jeg hva han kom til å gjøre, sier Nanna til Seher.no.

Nanna - som to ganger har bodd på solorommet i løpet av oppholdet på "Paradise Hotel", innrømmer at det er vanskelig å tenke taktikk fordi det stadig skjer uventete ting. Hun angrer imidlertid ikke på at hun valgte å satse på å lage sterke allianser fra første dag.

Ikke bitter

- Jeg tror jeg kunne tjent noe på å ikke si hva jeg mener hele tiden, men det er ikke sånn jeg er.
Hun understreker at hun ikke er bitter på Kevin.

- Jeg mener at Kevin kunne gjort mer for å påvirke Negar, men sånn er spillet. Vi er gode venner og har mye kontakt i dag.

Etter at serien tok slutt har hun også beholdt vennskapet med Iris Giladi og Lene Sortevik. I disse dager er jentene i ferd med å flytte inn i felles leilighet i Oslo.

Kveldens andre hovedperson - Bollywood-skuespilleren Negar Khan (24) - avslører at det var ønsket om ikke å splitte et nytt par på under en uke, som gjorde at hun valgte å bli hos partneren Kevin.

- Før dansekonkurransen vurderte jeg å få ut en av de jentene jeg hadde hatt minst kontakt med, men da vi forberedte oss til showet, så fikk jeg god kontakt med alle. Da valgte jeg å bli hos Kevin, fordi det var han jeg kjente best, sier hun til Seher.no.

Har du et tips om "Paradise Hotel"-stjernene? Tips oss her eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Sex-rekord i danske Paradise

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.