Gwyneth Paltrow:

Ville ikke bo med ektemannen. Nå har hun endret mening

I et nytt intervju avslører Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow at hun skal flytte inn med ektemannen Brad Falchuk.

BLIR SAMBOERE: Det ser ut til at Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow har endret mening når det kommer til bosituasjonen. Foto: NTB Scanpix
BLIR SAMBOERE: Det ser ut til at Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow har endret mening når det kommer til bosituasjonen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har snart gått et år siden Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow (46) giftet seg med sin utkårede Brad Falchuk (48) . Stjerneduoen reiste på en uvanlig bryllupsreise noen måneder senere hvor Paltrow sin eksmann Chris Martin (42) fikk ta del i ferien.

Bryllupsferien med eksmannen var imidlertid ikke det eneste uvanlige med ekteskapet til stjerneparet. I juni delte skuespilleren at hun og ektemannen heller ikke bor permanent sammen, og det var det én grunn til.

- Alle mine gifte venner sier at måten vi lever på er optimal og at vi ikke burde endre på noe, fortalte «Avengers»-stjernen i et intervju med The Times, og la til at de levde på den måten for å gi barna en myk overgang til et nytt familieliv.

Skal flytte sammen

Nå ser det imidlertid ut at Paltrow og Falchuk har endret mening når det kommer til bosituasjonen. I et intervju med InStyle avslører Hollywood-stjernen at de nå skal flytte sammen.

- Livet som gift har vært veldig fint, og nå skal vi flytte sammen denne måneden. Jeg elsker mannen min. Han er strålende og veldig snill. Jeg føler at vi stiller likt, og han får frem det beste i meg. Jeg liker veldig godt å være gift. Det er gøy, forteller Paltrow til magasinet i deres 25 årsjubileumsutgave.

LYKKELIG GIFT: Stjerneparet Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk storkoser seg som gift. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG GIFT: Stjerneparet Gwyneth Paltrow og Brad Falchuk storkoser seg som gift. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Det kommer tydelig frem at noe har endret seg i løpet av sommeren, da Paltrow som tidligere nevnt ikke hadde planer om å flytte inn med ektemannen. Da hadde hun fått råd fra veilederen sin om at hun bare skulle bo fire dager i uken sammen med ektemannen.

Hva som nå har gjort at de har endret mening, forteller hun ikke.

Ingen kjærlighetsbarn

Bakgrunnen for deres noe uvanlige valg var i utgangspunktet at det skulle være en myk overgang for parets barn. Hollywood-stjernen har nemlig barna Apple Martin (15) og Moses Martin (13) sammen med eksmannen Chris Martin, mens Falchuk også har to barn fra tidligere ekteskap.

Det er liten tvil om at stjerneparet har nok å henge fingrene i med å oppdra de fire barna sine, og det ser ikke ut til at de kommer til å få noe kjærlighetsbarn sammen.

- Gode Gud, nei. Jeg er for gammel. Det er fantastisk at kvinner har mulighet til å få barn sent i 40-årene, men... Jeg tror ikke jeg kunne vært oppe hele natten med en baby. Jeg hadde ikke overlevd, har Paltrow tidligere uttalt i et intervju med bladet ES ifølge Contactmusic.com.

Vis mer

Stor fan av 40-årene

I 2012 ble Hollywood-stjernen 40 år, og til magasinet beskrev hun førtiårene som «fantastiske», og fortalte at hun har fått bedre selvtillit med årene.

Det er ingen tvil om at Paltrow fortsatt holder seg godt, og til InStyle avslører hun hemmeligheten for et godt velvære.

- Jeg er nesten 47 år nå og på dette stadiet i livet mitt har jeg innsett at hemmeligheten bak et godt velvære er litt av alt. Det er søvn. Det er hydrering. Det er næring og trening. Det er ikke å være frekk. Det handler om å passe på hva du sier, og være rundt mennesker som elsker deg og som er ærlige med deg, uttaler stjernen, og legger til:

- Det handler om å se Dr.Dray - dermatologen - ikke rapperen - i London eller Paris, når enn jeg kommer meg dit. Og drikke er også en del av velværerutinen min.

LES OGSÅ: Hudflettes av fansen etter yoga-blemme

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer