FINNER TONEN: Forholdet mellom Simon Mengaaen og Karin Jonassen utvikler seg utover i «Farmen». Foto: Anders Myhren/Seher.no
FINNER TONEN: Forholdet mellom Simon Mengaaen og Karin Jonassen utvikler seg utover i «Farmen». Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

- Ville ikke bli en ny Petter Pilgaard

Derfor blir det ikke «Paradise Hotel»-tilstander på «Farmen»...

SEHER.NO: Mandag var det premiere på den sjette sesongen av «Farmen» på TV 2. Og i likhet med de andre rundene av den populære realityserien er det også denne gangen duket for intriger, dramatikk, samt litt romantikk.

I første episode fikk tv-seerne se at ambulansjesjåfør Karin Jonassen (24) fra Stavanger og Simon Fjeld Mengaaen (21) fra Kongsvinger fant tonen. Og tidligere i uken kunne Simon avsløre overfor Seher.no at det faktisk skjedde litt mellom de to under oppholdet på gården.

21-åringen avviser imidlertid nå at det blir noen hete scener ala «Paradise Hotel».

- Vi fikk en veldig god tone og ble veldig veldig gode venner. Hun er en knallflott jente som jeg koste meg sammen med, men det blir ikke noe «Paradise Hotel» akkurat. Det er jo et familieprogram vi er med på, humrer han til Seher.no

Ifølge Simon var han hele tiden bevisst på kameraene som var rundt dem, og var veldig klar på at han ikke ønsket å bli «en ny Petter Pilgaard».

- Jeg hadde som mål å ikke bli den nye Petter Pilgaard, og det føler jeg at jeg har klart. Selv om jeg var singel da jeg gikk inn, var ikke målet mitt å få seg en kjæreste akkurat, forteller han.

Allerede under den første uken utviklet det seg flere konflikter og intriger blant deltagerne, blant annet i forbindelse med valget av Leif Birger Mækinen (53) som storbonde.

Flere av deltagerne gikk hardt ut og kritiserte Mækinen for sin jobb, noe Simon, som selv holdt seg i utkanten av konflikten, mener var svært utaktisk.

- Jeg var veldig smart i starten og holdt meg helt rolig og i utkanten av det der. Det var helt bevisst. Mens andre stod og kjeftet fant storbonden og jeg etter hvert tonen, og at vi hadde felles kjente. I stedet for å stå som nummer seks, syv, åtte i ring og kjefte holdt jeg en lav profil og håpet dermed at jeg ikke ville bli valgt som førstekjempe, sier han.

Se "Farmen" på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Jeg skjønte at det kom