KOM IKKE: Gwyneth Paltrow dukket ikke opp på 600.000-kroners festen som sjefene hennes hadde arrangert til hennes ære. Foto: All Over Press
KOM IKKE: Gwyneth Paltrow dukket ikke opp på 600.000-kroners festen som sjefene hennes hadde arrangert til hennes ære. Foto: All Over PressVis mer

Ville heller spise rolig middag

Gwyneths sjefer raser etter å ha kastet bort 600.000 på fest!

SEHER.NO: Hollywoodmogulene bak storfilmen "The Iron Man" sparte ikke på noe da de arrangerte en ekstravagant fest til ære for innsatsen til skuespilleren Gwyneth Paltrow (35) i forrige uke.

Problemet var bare at hovedpersonen selv ikke gadd å dukke opp.

Arrangørene svidde av hele 60.000 britiske pund - om lag 600.000 norske kroner - for den private feiringen.

30 av Paltrows nærmeste venner ble invitert med til den eksklusive restauranten Cocoon i London, der de ble servert markedets fremste champagner og cocktailer. Alt etter Paltrows eget ønske!

Men for de amerikanske studiosjefene endte kvelden som en gedigen skuffelse, etter at Gwyneth selv ikke dukket opp. I siste øyeblikk valgte hun heller å spise middag et annet sted.

Årsaken for fest-nekten skal ha vært Paltrows selvpålagte forbud mot å la seg avbilde offentlig sammen med Coldplay-ektemannen Chris Martin.

Selv om det på forhånd var satt i gang en rekke tiltak for å forhindre at sultne paparazzifotografer skulle snike seg inn på den trendy restauranten i Regent Street i hjertet av London, tok ikke stjerneparet sjansen.

Istedenfor valgte de å spise et rolig måltid på restauranten Zuma sammen med Robert Downey Jr., Paltrows motspiller i den nye filmen, og Downeys produsentkone Susan Levin.

Les også: Vil adoptere fra USA!

Resultatet av filmstjernens avgjørelse, var at flere av Paramount Pictures viktigste sjefer måtte forsøke å redde kvelden ved å høflig konversere med de fremmøtte gjestene. Blant dem var Chris Martins egne foreldre, Anthony og Alison.

Festen fant sted direkte etter at "The Iron Man" hadde premiere i London. Festen skulle være en takk til Paltrow for hennes innsats med å promotere filmen rundt om i verden.

Men bare minutter før hun skulle ha dukket opp på festen, ringte Gwyneth en av Paramount-sjefene og sa at hun ikke kom allikevel.

Ifølge en kilde på innsiden av filmmiljøet, ble sjefene rasende over Paltrows plutselige ombestemmelse.

- Gwyneth skulle etter planen komme klokken halv elleve, og hadde krevet en spesiell inngang, slik at hun og Chris ikke skulle bli fotografert sammen. De har en pakt om at de aldri skal fotograferes sammen og alle måtte strekke seg noe vanvittig for at ingen skulle kunne ta bilde av dem, det inkluderte også at vi måtte forby kameraer inne på arrangementet, sier kilden til avisen The Daily Mail.

 Og det var ikke bare spesielle fotograferingshensyn som hadde blitt tatt for at festen skulle forløpe etter stjernens ønske. Drikkevarene var plukket ut etter hva Gwyneth hadde lyst på:

- Mye penger og omtanke hadde blitt lagt i festen. Gwyneth hadde eksplisitt bedt om avkjølte flasker med Perrier Jouet champagne og noen vodkacocktailer for å få festen i gang. Alt var i orden og hadde blitt arrangert ut fra hennes ønsker.

Og som om ikke det var ille nok at ikke Gwyneth dukket opp, var hun på middag med den andre hovedrolleinnehaveren, så det var ikke en eneste stjerne tilstede som kunne kaste glans over arrangementet.

Les også: Drakk og dopet bort 10 år!

- Det var mange flause ansikter. Ingen trodde sine egne øyne da de så at Chris' familie hadde tatt turen helt til London, bare for å oppdage at deres sønn og svigerdatter ikke møtte opp.

En annen kilde som står skuespillerinnen nær, hevder at Gwyneth rett og slett var for sliten til å gå på festen, etter at hun hadde hatt tett program med pressekonferanser i både New York, Berlin og Roma før premieren i London.

- Hun hadde gjort alt promoteringsarbeidet hun var pålagt å gjøre i henhold til kontrakten, og hun hadde tydeligvis fått nok, sier vennen.

I forkant av premieren hadde skuespilleren tilbragt en hel time på den røde løperen på Leicester Square, der hun snakket med fansen og skrev autografer. Kanskje ikke så rart at fest etterpå ikke sto øverst på ønskelisten til tobarnsmoren?

Paltrows egen talsperson har en helt annen versjon av hva som skjedde:

- Det var aldri meningen at Gwyneth skulle komme på festen. Hun var med på "Jonathan Ross-showet" og deretter dro hun hjem for å være sammen med barna sine. Det er flere uker siden produsentene fikk beskjed om at hun ikke skulle komme på festen. Hun har sagt at hun aldri gjør offentlige opptredener med mannen sin.

Historien henger ikke helt på grep. Klokken halv ett på natten ble Paltrow nemlig fotografert utenfor restauranten Zuma mens hun prøvde å gjemme ansiktet sitt bak vesken.

Les også: Snakker ut om fødselsdepresjonen!