BRØT FORLOVELSEN: Simon Cowell vil gjerne bli far en dag, men først må han finne seg en dame som klarer å holde ut med han. I januar i fjor brøt han den 11 måneder lange forlovelsen med Mezhgan Hussainy. Foto: All Over Press
BRØT FORLOVELSEN: Simon Cowell vil gjerne bli far en dag, men først må han finne seg en dame som klarer å holde ut med han. I januar i fjor brøt han den 11 måneder lange forlovelsen med Mezhgan Hussainy. Foto: All Over PressVis mer

- Ville hatt unger - om jeg klarte å være trofast

Simon Cowell utelukker ikke adopsjon.

SEOGHØR.NO: «X Factor»-stjernen Simon Cowell (53) er ikke akkurat kjent for sin varme personlighet, men nå avslører skjørtejegeren, at han kanskje har en mykere side likevel. Cowell ønsker seg nemlig barn.

- Hvis jeg visste at jeg klarte å holde meg, hvordan skal jeg si dette på en pen måte, trofast, ja, da vil jeg gjerne ha barn. Jeg liker unger, sier han til Sunday Mirror.

Den britiske TV-stjernen har vært singel siden det ble slutt med «Baywatch»-baben Carmen Electra i februar, men legger likevel ikke skjul på at han en gang drømmer om å bli pappa.

- Jeg vet ikke om jeg ville vært en god far de første seks månedene, men når de forstår hvem jeg er, da ville jeg likt det. Jeg utelukker absolutt ikke å få barn. Jeg vil helst ha egne unger, men jeg ser heller ikke helt bort ifra å adoptere. Og hvis jeg får et barn, må jeg innrømme at jeg ville foretrekke en jente, forteller han.

Cowell har tidligere sagt at han er en håpløs kjæreste og at han tiltrekkes av kvinner som er vanskelige å kontrollere.