Mariah Carey:

Ville ha te-pause midt under live-konsert

Mariah Carey sjokkerte fansen atter en gang under nyttårskonserten i New York.

DIVA: Mariah Carey fikk endelig en kopp te etter konserten på Time Square i New York. Da la hun ut dette bilde på Instagram.
DIVA: Mariah Carey fikk endelig en kopp te etter konserten på Time Square i New York. Da la hun ut dette bilde på Instagram. Vis mer

(Se og Hør) Det virker ikke som Mariah Carey (47) har tenkt å legge igjen diva-nykkene i 2017. Det fikk hun bevist under nyttårskonserten i New York i går kveld da hun midt under en live-sending ba om en kopp te.

- Hvor er teen min?

Likevel var det hun selv som gikk ut og kalte konserten en «katastrofe.» Mariah utbrøt til publikum, som hadde stått i timevis og ventet i den hutrende kulda: «Hvor er teen min? De sa at det skulle være te her. Åh, dette er katastrofe.» Selv møtte hun opp i en gedigen hvit pels.

Happy New Year!!!! ♥️🦋🎉

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

- Minus 23 grader

Den ellers så plettfrie popstjernen, slet som de fleste andre som hadde møtt opp på Time Square i går, med å holde varmen. Gradestokken viste nemlig minus 23 grader. Men popdronningen benyttet likevel anledningen til å vise frem sin berømte cleavage.

I FJOR: Mariah Carey i 2016 på Time Square da hennes opptreden også skapte overskrifter. Foto: NTB Scanpix
I FJOR: Mariah Carey i 2016 på Time Square da hennes opptreden også skapte overskrifter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
I ÅR: Mariah Carey smilte tross i at hun ikke fikk servert varm te på scenen. Foto: NTB Scanpix.
I ÅR: Mariah Carey smilte tross i at hun ikke fikk servert varm te på scenen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Gjort narr av

Likevel ble ikke avbrytelsen sett på som helt innafor av de tusenvis som hadde møtt opp for å se henne opptre. Det ble blant annet en heftig debatt på Twitter i etterkant der fansen gjorde narr av popstjernen.

- Mannet seg opp til slutt

Men selv om Mariah ville ha te, så dukket det ikke opp noen tekopp. Til slutt proklamerte hun til publikum: «Vel, jeg må bare manne meg opp, og klare meg uten te som alle andre.»

Bryan Tanaka omfavnet kjæresten på scenen i Las Vegas. Vis mer

- Gikk bra til slutt

Heldigvis har Mariah selv klart å beholde humoren, noe hun beviste da hun la ut bilde av seg selv etter konserten; etter at den berømte ballen hadde truffet toppen og 2018 var et faktum. Hun titulerte bilde: «Jeg fant teen min.»

Found my tea! ☕

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

- Kaotisk og tam

Det er heller ikke først gang sangfuglen skaper furore på Times Square. Hun sang nemlig inn nyåret i fjor også. Den gangen stoppet hun midt i en sang, mens den ferdiginnspilte låta fortsatte å spille i bakgrunnen. Opptreden hennes ble kalt kaotisk, klein og tam av kritikere.

- Tok med tvillingene

I år tok hun også med seg tvillingene sine Moroccan Scott (6) og Monroe (6), som man kan høre at klager over kulda i videoen hun har lagt ut på sin egen Instagram.

- Forklarte seg

Tidligere i år gikk Mariah ut og forklarte diva-stempelet i et intervju med bladet Paper. Uten å nevne konkrete eksempler erkjente hun at hun av og til kan være litt «intens».

TAPPER: Mariah Carey trosset te-kravet og fortsatte å synge for fansen på Times Square. Foto: NTB Scanpix
TAPPER: Mariah Carey trosset te-kravet og fortsatte å synge for fansen på Times Square. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det handler om hvem jeg slekter på. Moren min (Patricia Hickey) er operasanger, og der snakker vi virkelig diva. Når folk påstår at de har divanykker, sier jeg bare: «Kjære deg, du har ikke vokst opp med moren min». Jeg mener det som et kompliment, altså.

Carey sa videre at enkelte «ikke takler» væremåten hennes, men påpeker at hun aldri har onde hensikter.

- Jeg kan ikke noe for det. Det er bare sånn jeg er, sa hun den gang.

It ain't over ! The party's not over!🎄☃️❄️❤️ #ourlastvacationday

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Les også: Slik feiret kjendisene det nye året.