Ville ha Scarlett

Marion Ravn synger duett sammen med rockeren Meat Loaf, men hun var bare andrevalget...

GLITRET I VENEZIA: Scarlett Johansson var nylig på den italienske filmfestivalen og promoterte sin nye film "The Black Dahlia" hvor hun spiller mot kjæresten Josh Hartnett. Foto: All Over Press
GLITRET I VENEZIA: Scarlett Johansson var nylig på den italienske filmfestivalen og promoterte sin nye film "The Black Dahlia" hvor hun spiller mot kjæresten Josh Hartnett. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Scarlett kunne ikke!

Se og Hør har tidligere skrevet om at den norske popartisten Marion Ravn (22) skal synge duett sammen den gamle rockeren Meat Loaf (58).

Nå viser det seg at hun bare var andrevalget. Meat Loaf ønsket seg opprinnelig en syngende skuespiller og spurte blant andre Scarlett Johansson, men hun var opptatt med filminnspilling, ifølge WENN.

SE VAKRE SCARLETT I VENEZIA

- Jeg trengte noen som kunne tolke sangen. Synging handler først og fremst om tekstene, deretter noter, sier rockelegenden.

Til slutt endte han altså opp med å velge Marion.

Se klipp fra videoen med Meat Loaf her!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer