KJÆRESTER: Madonna og avdøde rapp-legende Tupac Shakur skal ha vært sammen en kort periode året før hans død. Foto: WENN
KJÆRESTER: Madonna og avdøde rapp-legende Tupac Shakur skal ha vært sammen en kort periode året før hans død. Foto: WENNVis mer

Ville ha barn med Tupac

Popdronning Madonna skal ha ønsket seg barn med den avdøde rapperen Tupac Shakur.

SEHER.NO: Madonna (49) skal ha bedt avdøde Tupac Shakur på sine knær om å ha barn med henne, skriver Female First.


Popdronningen, som nylig slo kloa i en kjempeavtale på om lag 120 millioner dollar med plateselskapet  "Live Nation",  skal ha datet rappelegenden i en kort periode året før hans død, og hun skal ha vært desperat etter å starte en familie med han.


Lucy O`Brien, forfatter av den nye boken  "Madonna: Like an Icon", hevder  Madonna, som på den tiden var i midten av 30-årene, var på jakt etter mann og barn.


Hun  innledet derfor flere forhold med ulike menn i håp om at hun gjennom ett av disse ville kunne bli gravid.


Men Madonna, som nå har tre barn, Rocco, Lourdes og adoptivsønnen David,  skal angivelig ha blitt dumpet av Tupac, fordi hun ikke passet med hans "bad boy" rapper-image.


Popdronningens venninne Alison Clarkson bekrefter at Madonna datet Tupac.


- Hun datet han, men venninner av Tupac sa hele tiden til han at de ikke skjønte hvorfor han datet en hvit jente, derfor ble Madonna dumpet, sier Clarkson.


Og selv om hun nå har tre barn, er Madonna tydeligvis ikke lei av tanken på flere smårollinger i huset.


Popsangerinnen skal nylig ha ønsket å adoptere en liten malawisk jentebaby, men adopsjonen ble ikke tillatt av jentas onkel.LES OGSÅ: - De heteste musikkvideoene

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.