SAMMEN ELLER IKKE?: Britneys manager hevder hennes forhold til Adnan Ghalib er over, mens Adnan hevder paret er mer forelsket enn noensinne... Foto: All Over Press
SAMMEN ELLER IKKE?: Britneys manager hevder hennes forhold til Adnan Ghalib er over, mens Adnan hevder paret er mer forelsket enn noensinne... Foto: All Over PressVis mer

- Ville ha barn med meg

- Vi ble sammen etter at hun hoppet inn i bilen min, avslører Britney Spears paparazzi-kjæreste Adnan Ghalib. Nå vil kona hans skilles.

SEHER.NO: Skandaleombruste Britney Spears (26)  fortalte i helgen  Ghalibs paparazzikolleger at forholdet var dødt og at hun hadde søkt om å gi ham besøksforbud. Men i et ferskt intervju med TV-programmet "The Insider" hevder Adnan at paret er mer forelsket enn noensinne.

- Folk liker ikke lykke i Hollywood. Jeg tror ikke noen vil at hun skal være lykkelig. Og skandaler selger, sier fotografen - som har blitt anklaget for å sjekke opp Britney kun for å tjene penger på å ta eksklusive bilder av henne - ifølge nettstedet Contactmusic.

I et intervju med TV-programmet Entertainment Tonight, hevder Adnan at han aldri hadde tenkt på muligheten for et forhold med Britney, før hun plutselig hoppet inn i bilen hans.

- Jeg tror det var 20. desember og det var en aggressiv biljakt i Hollywood. På et rødt lys, gikk hun ut av bilen sin og satte seg inn i min. Jeg tror det var det som gjorde hele forskjellen, sier han.

Ifølge Contactmusic hevder Ghalib også at graviditetstesten som paret nylig kjøpte sammen, ikke bare var tull, slik Britneys manager Sam Lufti har hevdet.

- Hun ønsket at hun var gravid med barnet mitt. Hun har et sterkt morsinstinkt og sa hun følte mye av det samme som hun gjorde da hun var gravid. Men hun venter ikke barn, sier Adnan.

Men verken Adnan eller Britney slipper nok unna skandaleoppslag i tiden fremover.

I tillegg til anklagene om snylteri, har nemlig Adnans forhold til "Gimme more"-sangeren også fått hans kone gjennom fire år til å se rødt.

I begjæringen som ble sendt 18. januar, oppgir kona Azlynn Elisabeth Berry "uforsonlige forskjeller"  som årsak til at hun ønsker skilsmisse, ifølge US Magazine.

Men det er neppe tvil om at Britney-romansen har vært dråpen som fikk begeret til å flyte over.

Etter å ha vært bortreist på en familiebegravelse i helgen, satser Adnan nå på gjenoppta kontakten med Britney.

- Forholdet er langt i fra over, sier han til TV-programmet "The Insider" ifølge nettstedet Contactmusic.

Se utdrag fra "Entertainment Tonight"-intervjuet med Adnan her (ekstern lenke)

LES OGSÅ: Federline vurderer bok om Britney!