SNODIG FERIE: - De var utrolig hyggelige og viste oss rundt i byen. Ingenting tydet på at de hadde noen baktanker, forteller Lars Beckstrøm. Foto: SCANPIX
SNODIG FERIE: - De var utrolig hyggelige og viste oss rundt i byen. Ingenting tydet på at de hadde noen baktanker, forteller Lars Beckstrøm. Foto: SCANPIXVis mer

Ville ha barn med Beckstrøm

DeLillos-stjernen ante ikke at tyrkerne hadde slike baktanker.

SEHER.NO: deLillos-bassist Lars Beckstrøm (49) trodde de nye tyrkiske vennene hans bare var utrolig hyggelige. Helt til de plutselig ba ham om å være far til deres barn.

Den noe oppsiktsvekkende - og uventede - forespørselen kom da 49-åringen og kjæresten var på ferie i Istanbul. Episoden er nå foreviget i en egen sang på bandets nye plate, "Huskeglemme", skriver Dagbladet.

- De var utrolig hyggelige og viste oss rundt i byen. Ingenting tydet på at de hadde noen baktanker. Så, den tredje kvelden etter at vi traff dem, kom det altså for en dag. Ektemannen var blitt steril, og med mitt svarte hår og skjegg, lignet jeg litt på ham, forteller Beckstrøm til avisen.

Dermed var opptrinnet igang. Og plutselig skjønte de hva alt dreide seg om.

- De spurte meg om jeg ikke kunne være med kona opp på rommet og steppe inn, forteller han.

Et rart blikk fra kjæresten senere, takket musikeren høflig nei til forespørselen.

- De hadde visstnok lest det i avisene sine der nede at vi lå med hverandre i gatene og overalt her oppe. Men da måtte jeg dessverre skuffe dem, sier Lars Beckstrøm til Dagbladet.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Tok blindtarmen på Kypros

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.