Kylie Jenner:

Ville gravidspekulasjoner etter Instagram-bilde

- Jeg forstår ingenting.

SPEKULASJONER: De siste månedene har det flere ganger versert rykter om at realitystjernen Kylie Jenner er gravid. Nok en gang spekuleres det nå på om 22-åringen venter sitt andre barn. Foto: NTB Scanpix
SPEKULASJONER: De siste månedene har det flere ganger versert rykter om at realitystjernen Kylie Jenner er gravid. Nok en gang spekuleres det nå på om 22-åringen venter sitt andre barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Realitystjernen Kylie Jenner (22) er en av verdens største stjerner og har svimlende 147 millioner følgere på Instagram. 22-åringen er kanskje mest kjent for å være en del av den berømte realityslekta Kardashian/Jenner.

«Keeping Up With The Kardashians»-profilen har også etablert seg som modell og forretningskvinne gjennom sminkeselskapet Kylie Cosmetics, som hun selv har grunnlagt. Det gjør også at Jenner ofte samarbeider med store og kjente merker, og nå gjør 22-åringen et samarbeid med det franske motehuset Balmain om en ny sminkekolleksjon som har fått navnet «Kylie x Balmain».

I forbindelse med samarbeidet har realitystjernen dukket opp i flere reklamer for det luksuriøse motehuset. Jenner delte selv også flere av sminkebildene på sin egen Instagram-profil, men det var imidlertid noe helt annet enn sminke som Jenners fanskare var opptatt av.

Flere bet seg nemlig merke i at Jenner på et av bildene hadde en noe merkelig kroppsfasong. Mange tok nemlig til orde for at man kunne skimte en gravidmage nederst i bildet.

UVANLIG SMINKEVIDEO: Kylie Jenner og Khloé Kardashian filmer mens de sminker seg. Det er bare én detalj som gjør det hele litt spesielt. Video: Rød Løper / Youtube.com/Kylie Jenner Vis mer

- Er hun gravid?

I kommentarfeltet har det strømmet inn med kommentarer og spørsmål fra fansen om hvorvidt stjernen er gravid med sitt andre barn. At 22-åringen holdt graviditeten med sitt første barn Stormi (1) skjult helt frem til barnet var født, legger ikke akkurat en demper på spekulasjonene fra fansen.

- Er hun gravid? Hva skulle det være annet enn en gravidmage? lyder en av kommentarene.

- Ser definitivt ut som en gravidmage. Kanskje det er derfor hun har vært syk, undrer en annen, og sikter til Jenners sykehusinnleggelse som nylig ble gjort kjent.

Mange i kommentarfeltet ser nå nemlig Jenners nylige sykehusopphold opp mot Instagram-bildet. Det var i forrige uke det ble kjent at 22-åringen hadde blitt innlagt på sykehus som følge av kvalme og svimmelhet - noe som førte til at hun måtte avlyse den prestisjetunge moteuken i Paris.

«Som dere vet, skulle jeg til Paris og delta i Balmain-showet for å lansere det nye sminkesamarbeidet med Oliver Rousteing. Dessverre er jeg veldig syk, og kan ikke reise», skrev hun da.

SJARMERER: Stormi Webster på snart 1,5 år får flere av pappa Travis Scotts følgere på Instagram til å dåne etter dette. Video: Travis Scott. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Et kne - ikke gravidmage?

Et par dager senere ga 22-åringen en oppdatering om helsen hvor hun fortalte at hun allerede hadde blitt bedre. Det korte sykehusoppholdet har likevel satt ekstra fart på ryktemølla om at stjernen venter enda et barn.

Andre fans i kommentarfeltet har riktignok en helt annen forklaring på hva det merkelige bildet skyldes.

- Hun lener seg mot kneet sitt! Har stirret på bildet i 20 minutter for å prøve å forstå det, slår en annen fan fast, og får medhold fra flere andre:

- Det er kneet hennes! konstaterer en annen.

Skjulte graviditeten

Da Jenner gikk gravid med sitt første barn Stormi Webster (1), som for øvrig kom til verden i starten av februar 2018, holdt sminkemogulen graviditeten skjult helt frem til datteren var kommet til verden.

Det hadde da lenge blitt spekulert på om hun og kjæresten Travis Scott (28) ventet et barn, men ingen av dem verken bekreftet eller avkreftet ryktene. Kort tid etter innrømmet imidlertid realitystjernen at hun hadde gått gravid uten at pressen og offentligheten hadde fått vite det.

GLIPP?: Ryktene om ny graviditet i Kardashian-familien flyr etter at man i bakgrunnen av en Khloé Kardashian-story hører at det snakkes om. Vis mer

Siden den gang har Jenner flere ganger åpnet seg opp om morsrollen og kjærligheten til den nå halvannet år gamle datteren. Hun har blant annet uttalt at livet hennes ikke har forandret seg stort siden hun ble mor.

- Jeg tror nok ikke livet mitt har forandret seg siden jeg ble mor. Jeg tror heller måten jeg ser livet på har forandret seg. Tidligere tok jeg dagene som de kom, men nå er jeg mer fremtidsrettet, sa hun i et intervju med Vogue i 2018, gjengitt av Fox News.

I oktober 2018 uttalte Jenner også at hun gjerne ønsket seg et barn til. Det gjorde hun under en spørsmålsrunde på Snapchat med sin daværende bestevenninne, Jordyn Woods (22).

- Om jeg vil ha flere barn? Jeg vil ha en baby til, men når er vel spørsmålet. Jeg er definitivt ikke klar for en baby til riktig ennå, og jeg vet ikke når det eventuelt skulle skje, sa hun den gang.

LES OGSÅ: - En av de skumleste periodene i mitt liv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer