Justin Timberlake, Jessica Biel og Alisha Wainwright:

- Ville gjort enhver kone utilpass

Ble avbildet i «upassende» positurer med kollega Alisha Wainwright.

HOLDT HENDER: Torsdag forrige uke ble Justin Timberlake fotografert med motspiller Alisha Wainwright (t.v.) ute på en bar. Det falt neppe i altfor god jord hos kona hans, Jessica Biel (t.h.). Foto: Mega/ NTB scanpix
HOLDT HENDER: Torsdag forrige uke ble Justin Timberlake fotografert med motspiller Alisha Wainwright (t.v.) ute på en bar. Det falt neppe i altfor god jord hos kona hans, Jessica Biel (t.h.). Foto: Mega/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Justin Timberlake (38) og Jessica Biel (37) omtales gjerne som et av de stødigste og mest misunnelsesverdige parene i Hollywood, etter at de fant hverandre for snart 13 år siden.

I helgen ble imidlertid forholdet muligens rystet i grunnvollene, da det dukket opp paparazzibilder av Timberlake sammen med en annen kvinne.

Bildene ble tatt da Timberlake, hans kvinnelige «Palmer»-motspiller Alisha Wainwright (30) og flere andre kolleger var ute og festet på en bar i New Orleans.

Ifølge Us Weekly befant gjengen seg på balkongen på The Absinthe House torsdag kveld, og her ble Justin og Aisha fanget på film - etter alt å dømme uten at de visste det selv.

Holdt hender

Fotografen som foreviget festlighetene på The Absinthe House denne kvelden, fanget opp flere øyeblikk som har fått kjendispressen til å gå av skaftet de siste dagene:

Justin Timberlake og Alisha Wainwright ble fotografert mens de holdt hender, og mens hun hvilte hånden sin på kneet hans samtidig som han holdt henne rundt armen. Tilsynelatende hadde heller ikke Justin på seg gifteringen sin, ifølge Us Weekly.

NÆRKONTAKT: Alisha og Justin så ut til å komme godt overens på baren i New Orleans. Foto: Mega/ NTB scanpix
NÆRKONTAKT: Alisha og Justin så ut til å komme godt overens på baren i New Orleans. Foto: Mega/ NTB scanpix Vis mer

Duoen så ut til å prate, smile og le sammen i et hjørne ute på balkongen, og på en video publisert av The Sun kan det også se ut som at Justin tar kollegaen sin på hoften.

I videoen kommer det deretter bort en annen kvinne til Justin og Alisha, som ender opp med å hjelpe stjernen - som ser beruset ut - opp fra sitteplassen sin og dra ham inn fra balkongen. Videoen slutter før man får se om Alisha eventuelt følger etter.

- Definitivt upassende

De noe kompromitterende bildene av Justin Timberlake har som nevnt satt internasjonale underholdningsmedier i fyr og flamme, men verken han, motspilleren eller hans kone har i skrivende stund uttalt seg om saken.

Imidlertid har E!News snakket med en kilde som har følgende å si om situasjonen for Justin Timberlake og Jessica Biel sin del:

- De underspiller alt sammen og prøver å le det bort som om det ikke er noe. Men det var definitivt upassende og noe som ville gjort enhver kone utilpass. Han hadde drukket for mye og ble revet med, sier kilden til E!News.

OVERRASKET: Jessica Biel og Justin Timberlake fikk mye oppmerksomhet for det kreative halloween-kostymet sitt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Samtidig passer kilden på å understreke at stjerneparet, som giftet seg i Italia i oktober 2012, kommer til å klare seg gjennom dette.

- Ekteskapet deres vil overleve. Han har dårlig samvittighet og vil gjøre det godt igjen. Hun er veldig god mot ham og han vet hvor heldig han er. Han sier at det ikke var noen stor greie, at de alle hang sammen ute og at det var alt, ifølge kilden.

E!News henviser dessuten til flere kilder som sier at bildene ikke er noe å ta alvorlig, og at det ikke foregår noe mellom Justin og Alisha.

- De var ute med hele casten, crewet, sminkører, og alle bare hang sammen i en sosial setting, sier nok en kilde.

Romantisk filmrelasjon

Mandag var Justin Timberlake tilbake på filmsettet sammen med Alisha Wainwright, og tabloidavisen Daily Mail skriver at de to ble observert da de forlot samme trailer på settet.

Dette i seg selv er neppe særlig rart, ettersom duoen spiller mot hverandre i filmen.

Ifølge Popculture spiller Justin tittelrollen som Eddie Palmer, en tidligere college-fotballstjerne som i filmen nettopp har blitt løslatt etter en fengselsdom. Alisha spiller rollen som Maggie Hayes, en lærer som innleder et forhold til Eddie.

TIMBERLAKES MOTSPILLER: Alisha Wainwright avbildet på en premiere i Los Angeles i august. Foto: NTB scanpix
TIMBERLAKES MOTSPILLER: Alisha Wainwright avbildet på en premiere i Los Angeles i august. Foto: NTB scanpix Vis mer

30-årige Alisha, kjent fra tv-serien «Shadowhunters: The Mortal Instruments», har ikke vært involvert i filmprosjektet særlig lenge. Deadline meldte i midten av oktober at hun skulle bli med i «Palmer».

Justin Timberlake og Jessica Biel kunne 19. oktober ferie syv år som mann og kone. I april 2015 ble stjerneparet foreldre til sønnen Silas (4).

SUPERKLUBB: Disse fire startet alle sine karrierer som barn i tv-serien «The Mickey Mouse Club». Se klipp fra Britney Spears, Christina Aguilera, Ryan Gosling og Justin Timberlakes første opptredener på tv. Vis mer

LES OGSÅ: - Hun er ødelagt og utrøstelig

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer