Ville gjøre hemmelig avtale med ektemannens elskerinne

- Dean eksploderte da han fant ut hva Tori Spelling hadde gjort.

TURBULENT EKTESKAP: Dean McDermott og Tori Spelling sliter fortsatt med sitt forsøk på å redde ekteskapet etter at han innrømmet å ha vært utro med en 28 år gammel kvinne. Foto: Stella Pictures
TURBULENT EKTESKAP: Dean McDermott og Tori Spelling sliter fortsatt med sitt forsøk på å redde ekteskapet etter at han innrømmet å ha vært utro med en 28 år gammel kvinne. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den tidligere «Beverly Hills 90210»-stjernen Tori Spellings ekteskap til Dean McDermott (47) har vært preget av den ene krisen etter den andre, siden han var utro med en 28 år gammel kvinne i 2013.

I parets realityserie «True Tori» har kameraene vist hvordan de to blant annet har forsøkt parterapi for å redde ekteskapet.

Tori  (41) har også møtt sin tidligere ektemann Charlie Shanian, som hun skal ha vært utro mot med Dean, foran kameraene.

Senere er det også meningen at Deans eks-kone Mary Jo Eustace skal få en gjesterolle i serien.

La planer bak ektemannens rygg

90-TALLS STJERNE: Tori Spelling fikk sitt gjennombrudd med rollen som Donna Martin i TV-serien «Beverly Hills 90210». Foto: All Over Press
90-TALLS STJERNE: Tori Spelling fikk sitt gjennombrudd med rollen som Donna Martin i TV-serien «Beverly Hills 90210». Foto: All Over Press Vis mer

Men uten at Dean skal ha visst noe om det, skal Tori ha lansert planer for å få ektemannens elskerinne, Emily Goodhand,  til å snakke ut foran kameraene.

Det skal ikke ha falt i god jord ifølge nettsiden Radaronline.

- En i filmcrewet innrømmet at det var planer om å hente Emily. Det fikk Dean til å eksplodere. Han konfronterte Tori med en gang.

- Da hun til slutt innrømmet at hun hadde nevnt det for produsentene, ble han så sint at han nektet å bli med på noe mer av innspillingen den dagen.

Kilden til Radaronline hevder at Deans raseriutbrudd skal ha ført til at planene om å intervjue elskerinnen hans nå er lagt på is på ubestemt tid.

Hverken Tori eller Dean har foreløpig kommentert de siste påstandene.

Tori og Dean har barna Liam (7), Stella (6), Hattie (3) og Finn (2) sammen.

LES OGSÅ: Møtte eks-mannen etter at hun var utro

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer