Bill Gates om ekskona Melina Gates:

­- Ville giftet meg med henne igjen

Røper nye detaljer om forholdet til ekskona.

ANGRER IKKE: Bill Gates angrer ikke på ekteskapet med ekskona Melinda Gates. Foto: Shutterstock/NTB
ANGRER IKKE: Bill Gates angrer ikke på ekteskapet med ekskona Melinda Gates. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mannen som i en årrekke var rangert som «verdens rikeste mann» forteller nå ærlig om forholdet til ekskona, ett år etter at skilsmissen ble offentliggjort.

Våren 2021 delte Bill (66) og Melinda Gates (57) en felles melding hvor de kunngjorde at de gikk hver til sitt. Den gang skrev de at de skiltes som venner, og at de ville fortsette å jobbe sammen.

Bekymret for vennskapet med Jeffrey Epstein

Bakgrunnen for skilsmissen skal både ha vært en affære mellom Bill og en kollega, men også hans vennskap til den avdøde sexforbryteren Jeffrey Epstein.

Ifølge kilder til The Wall Street Journal tok Melinda kontakt med skilsmisseadvokater allerede i 2019, kort tid etter Epsteins død. Hun var nemlig bekymret for ektemannens forretningsforbindelser til sexforbryteren.

I et nylig intervju med The Times vil ikke Bill uttale seg om utroskapen eller relasjonen til Epstein. Han har derimot bare gode ord å si om kona.

- Ville giftet meg med henne igjen

I et intervju fra tidligere i år, var Melinda ærlig om at hun følte på en sorg etter bruddet. Dette kjenner Bill seg igjen i.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer