Ville gifte seg etter én date!

- Er det ikke utrolig? spør superstjernen...

FORTSATT FORELSKET: - Det som er litt spesielt er at Katie innrømmet overfor meg at hun selv drømte om å gifte seg med meg da hun var tenåring, forteller Tom Cruise. Foto: Stella Pictures
FORTSATT FORELSKET: - Det som er litt spesielt er at Katie innrømmet overfor meg at hun selv drømte om å gifte seg med meg da hun var tenåring, forteller Tom Cruise. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Superstjernen Tom Cruise (47), som denne uka tok seg tid til å rose Harald Zwarts siste film «Karate Kid», har i lang tid levd lykkelig sammen med Katie Holmes (31) og deres datter, Suri (4). Og ifølge OK! Magazine skjønte Cruise at Katie var drømmekvinnen nesten umiddelbart da han traff henne.

- Jeg visste at jeg kom til å gifte meg med henne den første dagen vi møttes. Men det som er litt spesielt er at Katie innrømmet overfor meg at hun selv drømte om å gifte seg med meg da hun var tenåring. Er det ikke utrolig?, sier han til nettstedet.

Katie er derimot ikke den eneste personen Cruise har følt at han har oppnådd en ekstra form for kontakt med. Han følte seg nemlig også svært nær fotballstjernen David Beckham den første gangen de møttes, avslører han.


- David og jeg ble venner med en gang. Jeg beundrer ham virkelig som en person, far, ektemann og idrettsutøver. Han er absolutt helt fantastisk, mener 47-åringen.


Etter rapportene å dømme forsøker Tom og Katie nå å få enda et barn, slik at Suri får noen å leke med. Katie mener nemlig at den rette tiden er nå.

- Hun føler ikke lenger at hun bare er Mrs. Cruise. Hun er seg selv igjen, hevder en kilde.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: TV-stjerne arrestert