GOD MOR?: Sharon Stone jobber intenst med å få sønnen sin til Los Angeles, uten hell. Foto: All Over Press
GOD MOR?: Sharon Stone jobber intenst med å få sønnen sin til Los Angeles, uten hell. Foto: All Over PressVis mer

- Ville gi sønnen (8) botox

Svært sensitive dokumenter fra Sharon Stones rettsak er lekket.

SEHER.NO: Sharon Stone (50) skal ifølge rettsdokumentene ikke være en av Hollywoods aller beste mødre.

Ifølge TMZ.com sliter trebarnsmammaen med å overbevise dommeren om at hennes adoptivsønn Roan (8) bør få flytte til henne i Los Angeles - til tross for at hun nylig mistet foreldreretten til gutten.

"Moren har en tendens til å overdrive sønnens medisinske tilstand", fremgår det i et svært sensitivt dokument som avslører en lang og bitter omsorgstvist mellom Sharon og hennes tidligere ektemann, Phil Bronstein.

Ifølge dokumentet gikk "Basic Instinct"-skuespilleren for langt da hun sa hun ville gi sønnen Botox-sprøyter i føttene for å bekjempe vond fotlukt.

"Som faren foreslo, er problemet lett å løse ved å sørge for at gutten har på seg sokker og bruker fotdeodorant, noe som gjør at behovet for å utsette sønnen for noen mer avansert prosedyre ikke eksisterer", var dommerens svar.

I tillegg mente retten at faren alltid har vist ubegrenset kjærlighet for Roan, mens Sharon har involvert seg minimalt i sønnens liv, ved å forhindre at han får den hjelpen han trenger, selv om hun selv påstår at hun har satt karrieren sin på vent for sin sønn.

"Om moren faktisk har ofret mye av sin karriere for Roan, har hun gjort lite for å gjøre dette åpenbart for ham, for skolen og retten", var dommerens respons.

Sharon Stones talsperson har foreløpig ikke kommentert saken.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Stone mister foreldreretten