Ville gi seg som artist

Fjorårets babyanklager holdt på å ta knekken på popstjernen.

TØFT FOR FORHOLDET: Justin Bieber tok babyryktene hardt innpå seg, men heldigvis stod kjæresten Selena Gomez støtt ved hans side. Foto: All Over Press
TØFT FOR FORHOLDET: Justin Bieber tok babyryktene hardt innpå seg, men heldigvis stod kjæresten Selena Gomez støtt ved hans side. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  I fjor kom sjokkpåstandene om at den populære "Boyfriend"-stjernen Justin Bieber (18) skulle ha gjort det 20 år gamle Bieber-fanet Mariah Yeater gravid.

Yeater hevdet at hun og Bieber hadde hatt sex etter en konsert i Los Angeles, og krevde en DNA-test for å avgjøre farsskapet. Da pop-prinsen gikk med på å ta testen, men samtidig informerte om at de ville trekke henne for retten for falske anklager, ble det stille fra Yeater og hennes advokat.

Til tross for at alt endte bra, gikk saken så hardt inn på den unge stjernen at han vurderte å gi opp hele karrieren.

- Jeg kom til et punkt hvor jeg tenkte: "Jeg orker ikke mer. Jeg har bare lyst til å være normal". Det var veldig vanskelig for jeg hadde aldri vært gjennom noe lignende før, forteller Bieber til Fabulous magazine.

Det var mentoren og artisten Usher (33) som oppfordret 18-åringen til å fortsette.

- Han sa til meg: "Det er bare å forberede seg på at det er slik det kommer til å være resten av karrieren din. Slike ting kommer aldri til å ta slutt". Usher har selv vært gjennom endel, og de fleste artister opplever sin del av dritt. Dette var bare min første gang, forteller han til bladet.

Når det gjelder Biebers følelser til Mariah Yeater sier han følgende:

- Jeg synes mest synd på henne. Motgang gjør mennesker sterkere, så vi får lære av alt det vonde vi opplever.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Bieber i Oslo

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer