Ville gi opp musikken

Jorun Stiansen (22) jobber med ny singel, men det kunne fort blitt annerledes.

SMILER IGJEN: Jorun håper å snart kunne slippe en ny singel, men noen tidsfrist vil hun ikke sette. Foto: Anders Martinsen, Se og Hør
SMILER IGJEN: Jorun håper å snart kunne slippe en ny singel, men noen tidsfrist vil hun ikke sette. Foto: Anders Martinsen, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Gjør comeback!


Ryktene har versert om hvorfor fjorårets Idol-vinner Jorun Stiansen (22) plutselig forsvant fra rampelyset.


- Etter den siste julekonserten sa det stopp både fysisk og psykisk. Jeg følte at jeg trengte å være sammen med familien og vennene mine mine. Kjenne etter på hvordan det var å være Jorun, sier Vennesla-jenta til Dagbladet.


- Jeg var nær ved å gi opp musikken flere ganger. Når du til stadighet blir syk og kroppen ikke får tid til å restituere seg - i tillegg til at media vrir og vender på alt du sier, ja da er det dager hvor du lurer på om det hele er verdt det.


Siden nyttår har Jorun sittet mye hjemme og skrevet og lagt vekt på å jobbe med produsenter hun føler seg vel med. Nå jobber imidlertid Jorun med en ny singel, og i sommer skal hun vikariere for Charlotte Thorstvedt i MTV.


- Det skal bli dødsgøy å steppe inn for Charlotte en uke. Helt sinnsykt, sier Jorun.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer