UBETINGET KJÆRLIGHET: I et nytt intervju åpner Gwen Stefani seg om hvordan hun ville reagert dersom én av sønnene hennes sto frem som homofil. Foto: Splash News
UBETINGET KJÆRLIGHET: I et nytt intervju åpner Gwen Stefani seg om hvordan hun ville reagert dersom én av sønnene hennes sto frem som homofil. Foto: Splash NewsVis mer

- Ville følt meg velsignet om sønnen min var homofil

Nyskilte Gwen Stefani setter sine tre barns lykke før noe annet.

TREBARNSMOR: Her er artist Gwen Stefani sammen med sønnene Kingston, Zuma og Apollo i Los Angeles tidligere i år. Foto: Splash News
TREBARNSMOR: Her er artist Gwen Stefani sammen med sønnene Kingston, Zuma og Apollo i Los Angeles tidligere i år. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: Det har stormet rundt Gwen Stefani (46) det siste året etter at det ble kjent at hun skulle skille seg fra ektemannen gjennom 13 år, Gavin Rossdale (50).

Historiene om utroskap og drama, og ny kjærlighet – i dag er hun i et forhold med countrystjerne Blake Shelton (39) – har gjort «Hollaback»-sangeren til et yndet objekt i mediene.

Likevel har blondinen beholdt bena godt plantet på jorden, og hun har aldri tvilt på hva som er aller viktigst for henne; nemlig barna.

Sammen med eksmannen har hun sønnene Kingston (9), Zuma (7) og Apollo (2).

I et nytt intervju med nettstedet Pride Source forteller Gwen at hun setter sine barns lykke først – uansett.

– Jeg ville følt meg velsignet om en av sønnene mine kom ut av skapet som homofil. Det eneste jeg vil er at guttene mine skal være glade og friske, og jeg ber Gud om å guide meg hver dag slik at jeg kan være en best mulig mor. Det er ingen enkel jobb, sier hun åpenhjertig.

Saken fortsetter under bildet.


I intervjuet innrømmer hun også at hun har spurt flere av sine homofile venner om oppveksten deres, og sier at hun har stor forståelse for at det kan være vanskelig å føle seg annerledes.

– Så lenge jeg får ha masse kvalitetstid med dem, spiller det ingen rolle om vi holder på med idrett eller tar manikyr, avslutter den flotte 46-åringen ovenfor nettstedet.

Var utro med barnepiken

Bruddet mellom Gwen Stefani og Gavin Rossdale kom som et sjokk på mange, da paret i mange år har blitt sett på som et av Hollywoods mest stabile.

I deres felles uttalelse het det at de hadde «kommet til enighet om å ikke lenger være partnere i ekteskap», men i ettertid ble det kjent at bakgrunnen for bruddet var mer dramatisk enn som så.

Ifølge flere amerikanske medier skal nemlig Gavin ha hatt et tre år langt hemmelig forhold til familiens barnepike, Mindy Mann.

Allerede i februar, et halvt år før nyheten om skilsmissen ble kjent, skal Gwen ha funnet ut at ektemannen hadde et seksuelt forhold til Mann etter å ha kom over avslørende teksmeldinger mellom de to på familiens iPad.

- iPaden var linket Gavins telefon. En av de andre barnepikene oppdaget det og fortalte det til Gwen, har et familiemedlem tidligere avslørt til UsWeekly.

SVIK: Mindy Mann jobbet for Gwen og Gavin i en årrekke. Her er hun sammen med det tidligere ekteparet og bærer sønnen deres Zuma på armen. Foto: Scanpix
SVIK: Mindy Mann jobbet for Gwen og Gavin i en årrekke. Her er hun sammen med det tidligere ekteparet og bærer sønnen deres Zuma på armen. Foto: Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Viste kjærligheten på stjernespekket etterfest

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.